قالب های فارسی وردپرس 1

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 1

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

در زندگی شهری امروزه همه به طرق مختلف با استرس سر و کار داریم، زمانهایی که استرس باعث می شود قلبمان تند بزند یا نفسمان بالا نیاید و نتوانیم درست فکر کنیم و تمرکز داشته باشیم. هیچکس نمی خواهد در چنین شرایطی قرار بگیرد و همه دوست دارند راهی برای کاهش استرس و خلاص شدن از آن بیابند. خوشبختانه راهکارهای کاهش استرس بسیار ساده هستند.

 

برای کاهش استرس نفس عمیق بکشید 

هرگاه با استرس ناگهانی مواجه شدید، مثلا تلفنی به شما شد و خبر بدی شنیدید، در ساعت آخر قبل از تعطیلات آخر هفته کارهای زیادی سر شما ریخته شد یا با دوستانتان به اختلاف خوردید اولین کاری که باید بکنید توجه به نفس کشیدن است. در این شرایط معمولا تند تند نفس می کشیم، باید سریعا کنترل تنفس را در دست بگیریم و برای کاهش استرس نفس های عمیق و آرام بکشیم. نفس کشیدن می تواند روی احساسمان تاثیر بگذارد. تنفس و احساسات به هم متصل هستند، این را “اِما سپالا” روانشناس دانشگاه استنفورد آمریکا می گوید. او تحقیقات بسیاری درباره تنفس به سبک یوگا انجام داده. او معتقد است از طریق نفس کشیدن می توان احساسی که داریم را تغییر دهیم. نفس عمیق کشیدن موجب می شود اکسیژن بیشتری به مغز برسد و سطح هورمون های استرس را کاهش دهد.

 

افکارتان را بررسی کنید 

وقتی در اثر استرس، کنترل افکار از دستانتان خارج شد باید سریع آن را متوقف کنید و افکار را بازبینی کنید. باید بتوانید شرایطی که در آن قرار دارید را از زوایای مختلف بررسی کرده و به پاسخ بدن توجه کنید. آیا در تمامی این شرایط می خواهید جنگ کنید یا از زاویه دیگر، آرامش را انتخاب می کنید. اگر هراس دارید اتفاقی برایتان رخ دهد معمولا فکرهای منفی در ذهن می پرورانید، مثلا فکر می کنید”نمی توانم این پروژه را به موقع انجام دهم و اخراج می شوم”، باید سریع این تفکر را تغییر دهید و آن را به موقعیتی مثبت تبدیل کنید. بنابراین به جای این تفکر منفی می توانید به این فکر کنید که چه فرصت مناسبی بدست آوردید تا به رییس نشان دهید چقدر سخت کوش هستید. برای کاهش استرس به جای اینکه فکر کنید “چرا” یک اتفاق افتاده است به این فکر کنید که ” چه کار می توان کرد تا مشکل حل شود”. اگر سوال را با “چرا” از خود بپرسید هزار و یک سوال دیگر بوجود می آید اما وقتی با “چه کار می توان کرد” آن را بپرسید در شرایط حل مشکل قرار می گیرید و زودتر به نتیجه خواهید رسید.

 منبع

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.