اوایل صبح اغلب کلید موفقیت در نظر گرفته می شود. بیدار شدن در سپیده دم عادتی است که بهتر است آن را به برنامه روزانه خود برای افزایش کارایی اضافه کنید. با این حال هنوز بسیاری از ما به رغم نگرانی برای افزایش توان خود برای بیدار شدن زود هنگام نیاز به شنیدن زنگ ساعت در صبحگاه داریم تا این که خود را برای عقب نماندن از سایر سحرخیزان سرزنش نکنیم.
هنگامی که به ما گفته می شود سحرخیزی زندگی روزانه ما را دگرگون می کند، شاید همواره موفقیت برای ما با این شرایط دور از دسترس باشد، چون بیدار شدن زود هنگام برایمان دشوار است. پس از مصاحبه و گفت و گو با صدها فرد موفق و خلاق درباره زندگی و چالش های روزانه آنها دریافتیم که برای موفقیت در یک زمینه خاص لزوما این سحرخیزی نیست که معیارهای موفقیت را تعیین می کند.
این اشتباه است که به جای آنچه باید در صبح انجام دهیم، تأکید زیادی به بیدار شدن زود هنگام داشته باشیم. بیدار شدن از خواب ساعت 5 صبح ممکن است برای برخی مناسب و پاسخگو باشد و به راحتی با انرژی، خلاقیت و آهنگ طبیعی ذهن و زندگی آنها همگام شود.
شش روال صبحگاهی سودآورکه نیازی به سحرخیزی ندارند
صبح به نسبت زود
بدون در نظر گرفتن محدودیت های کاری، اکثر کارآفرینان و کارفرمایان خلاق آزاد به این باور دارند که پرنده ها اول صبح را به گرفتن کرم مشغول می شوند، به جای این که صبح را در آرامش و کندی بگذرانند. تصویرگر ملبورنی، جفری فیلیپس عادت های روزانه خود را طراحی و تجدید می کند. گویی روز برای او به منزله یک طرح است، به طور مرتب تلاش های تجربی برای یافتن زمان مطلوب بیدار شدن در روز را انجام می داد و ماه های متوالی مرتبا ساعت 6 صبح از خواب بیدار می شد تا این که دریافت صبح نه چندان زود بیشترین کارایی را به همراه دارد.
او می گوید: «من با اکثر ساعات مختلف برای بیداری کلنجار رفته ام. زمانی بود که هرگز زنگ ساعت را تنظیم نمی کردم و بین ساعات 10 تا 12 بیدار می شدم.» حال فیلیپس زنگ ساعت خود را برای 8 تا 9 صبح تنظیم می کند. این کار وی بسته به آنچه شب قبل انجام داده و در حالی که هنگام صرف صبحانه موسیقی مورد علاقه اش را گوش می کند یا کتاب می خواند، قبل از رفتن به استودیو حوالی ظهر، برای او بهتر جواب داده است. او در ادامه بیان می کند: «همه این چیزهای کوچک به من کمک می کنند تا روزمرگی خود را بهتر کنترل کنم و حس بهتری نسبت به عوامل زندگی داشته باشم.»