قالب های فارسی وردپرس 1

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 1

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

احساسات ما پیوندی مستقیم با بدن ما دارند، به همین دلیل است که نه تنها بر روان ما بلکه بر وضعیت جسمانی ما هم تأثیر گذار هستند. بنابراین لازم است بدانیم احساسات ما چه قدرتی دارند و چطور می توانند به ما کمک کنند تا وضعیت روانی خود را تحت کنترل داشته باشیم و سلامتی جسمانی خود را حفظ کنیم. اگر به احساسات آزار دهنده ی خود توجه کنیم، نه تنها به خود کمک می کنیم بلکه وضعیت روانی و جسمانی خود را به تعادل می رسانیم.

 

از عشق و شادی تا خشم و نفرت؛ احساسات ما چه تأثیری بر بدن ما دارند؟

 

۱- عشق 

اگر عشق را تجربه کرده باشید احتمالا متوجه شده اید که در این شرایط ضربان قلب بالاتر می رود و تعریق دست ها بیشتر می شود. این مسأله در اثر برانگیختگی هورمون های آدرنالین و نوراپینفرین رخ می دهد. از طرفی دیگر، اوکسیتوسین یا همان هورمون عشق، در شما احساس شادی و اعتماد به نفس ایجاد می کند، بخش هایی از مغز که تأثیری تسکین بخش دارند فعال می شود و دردهای شما را از میان می برد و سلامتی قلبی شما را افزایش می دهد. گفته می شود افراد متأهل در مقایسه با افراد مجرد از عمر طولانی تری برخوردارند.

 

۲- خشم و اضطراب 

خشم و اضطراب‎

 

احساس خشم می تواند تأثیرات مختلفی بر بدن داشته باشد؛ از سردرد و بیخوابی گرفته تا اختلالات گوارشی، مشکلات پوستی، سکته ی قلبی و حتی سکته ی مغزی. اگر فرد نگرانی هستید، احساس خشم می تواند با تشدید علائم اختلال اضطراب وضعیت شما را وخیم تر کند. پس برای آنکه اجازه ندهید این احساس بر شما غلبه کند، می بایست به علت خشم تان پی ببرید و با دیگران درباره ی افکار خود صحبت کنید. راه حل مشکل را پیدا کنید و افکار زیان بخش را از خود دور کنید.

 

۳- افسردگی 

افسردگی نوعی اختلال ذهنی است که می تواند منجر به دردهای عاطفی شود. این حالت خطر بروز بسیاری از بیماری ها را افزایش می دهد و سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند. علاوه بر این، افسردگی به دلیل فقدان آرامش یا درگیری های فکری فراوان باعث بیخوابی در فرد می شود.

 

۴- ترس 

وقتی دچار ترس هستیم، صورت ما از خون خالی می شود و رنگ پریده به نظر می آییم. این حالت در اثر واکنش «جنگ یا گریز» دستگاه عصبی خودکار بدن رخ می دهد (یک واکنش فیزیولوژیک که جانوران در پاسخ به ادراکات خود نسبت به موقعیت های خطرناک انجام می دهند). وقتی با چیز هراس انگیزی مواجه می شویم، عروق خونی جریان خون به طرف صورت و دست ها و پاها را محدود می کنند و خون بیشتری را به ماهیچه ها و بدن می رسانند، به این ترتیب می توانیم با آنچه باعث ترس شده بجنگیم یا از آن بگریزیم.

 

منبع

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.