موفقیت و ترقی یک سایت نیازمند تجربه، سررسید و فعالیتهایی است که مدیران سایتها باید آن را به بهترین شکل شدنی انجام دهند. سئو و بهینهسازی سایت مهمترین رفتار و اعمالی است که مدیریت یک سایت باید به آن توجه زیادی داشته باشد و متعلق به غافل نشود. به راستی مدیریت یک سایت که سئو نشده است، مانند ماشینی است که بدون بنزین قصد جنبش داشته باشد! در سئوی وردپرس میتوانید از افزونههای مختلفی کاربرد کنید که ما Yoast Seo را جهت آموزش در مقالات ماضی رسیدگی کردیم و در این مقاله نیز به ادامه تعلیم آن خواهیم پرداخت.
تعلیم بهینهسازی سئو در وردپرس با افزونه Yoast SEO
بخش امکانات افزونه
یکی سایر از بخشهایی که قابلیتهای زیادی را در کمر بستن شما قرار میدهد، تقسیم امکانات است. این دسته دربرگیرنده تنظیماتی است که به شما کمک میکند الی بتوانید ویژگیهای افزونه را جهت نمایش در بخشهای مختلف همانند صفحه ارسال مطلب فعال یا غیرفعال کنید.
تجزیه و تحلیل خوانایی: یکی از قابلیتهای زیاد مهم و بایسته افزونه، قابلیت موشکافی خوانایی است. این بخش به شما کمک میکند الی بتوانید جملات خویش را به بهینهترین شکل ممکن نوشتن کنید؛ به طور مثال جملات زیاد طولانی را به شما نمایش میدهد یا اگر پاراگرافهای شما خیلی طولانی شود کمک میکند الی بتوانید آن را بهینهتر کنید.
تجزیه تحلیل واژه کلیدی: احتمالاً بتوان گفت مهمترین دسته و قابلیت این افزونه، دسته موشکافی کلمات کلیدی مورد کاربرد در مطلب شما است. با فعالسازی این تقسیم در صفحه ارسال نوشته میتوانید به خودتان در مقوله فرآوری یک محتوای حرفهای بر بنیاد یک یا چند واژه کلیدی خاص کمک کنید. موارد زیاد زیادی هستند که با فعالسازی این گزینه میتوانند به بهینهسازی محتوای تولیدی شما کمک زیادی کنند.
با تراکم واژه کلیدی و استانداردهای آن اغلب آشنا شوید
تنظیمات مترقی برگه: با فعالسازی این گزینه میتوانید امکانات زیادی را نظیر عنوانهای باره بهرهگیری در وبسایت و… را فعال کنید. رهنمود میکنیم حتما این گزینه را فعالسازی نموده تا بتوانید سئوی سایت خود را حرفهایتر اعمال کنید.
نوار منوی مدیریت: با فعالسازی این گزینه در دسته نوار آلت مدیریت، فهرستی از برخی بخشهای افزونه Yoast Seo در دسترس شما پیمان میگیرد.
بنیاد محتوا: بعضی از مقالات طولانی هستند که از آنها به عنوان یک نوشتار جامع یا بنیاد محتوا یاد میشود؛ برخی از فاکتورهای ارائه شده توسط افزونه برای چنین مقالات متفاوت هستند که با فعالسازی این گزینه، توانا به مشاهده آنها هستید. البته نگران طولانی بودن متن خویش نباشید! زیرا در هنگام نوشتن درونمایه شما میتوانید این قابلیت را در همان صفحه تیک بزنید و از امکانات آن بهرهمند شوید.
شمارنده پیوند متن: این گزینه شمار لینکهای درونی و بیگانه برگشت دادن دیتا شده به صفحات دیگر را بررسی میکند و تعداد آن را متناسب با طول مقاله میسنجد. پیشنهاد میکنیم این گزینه را حتما تیک بزنید الی به سئوی سایت خویش کمک کرده باشید.
برای بهینه سازی وردپرس از این راهنما استفاده کنید.این بخش شامل اطلاعات شرکت، سایت و هویت کار و جنبش شما است که باید متناسب با عنوان سایت خویش و پهنه فعالیتی آن را تکمیل کنید.
نام وب سایت: در این دسته باید نامدار را برای سایت یا شرکت خود گزینش کنید.
نام جایگزین: اگر نام شرکت شما پسندیده نمایش در گوگل نیست و یا اسم سایت با اسم کمپانی شما متفاوت است، میتوانید در دسته اول نام راستین شرکت و در دسته دوم نام سایت خود را وارد کنید لغایت در گوگل با آن نام نمایش داده شود.
شرکت یا شخص: در این بخش نیز باید گونه سایت خود را (شخصی یا شرکتی) مشخص کنید لغایت در سئوی گوگل بتوانید هدفمندانهتر ارتقا رتبه پیدا کنید.
ابزارهای وبمستر
میموساین بخش شامل ابزارهای تاییدیه از موتور جستجو نظیر گوگل است که برای ایندکس محتوای سایت در آنها الزامی هستند. برای اینکار کافی است کدهای تاییدیه را در همین دسته وارد کنید.