طرز تهیه کیک کدو حلوایی مغزدار :
اول قالب وسط سوراخ دار را با کره چرب کردم و آرد پاشیدم و خالی کردم. فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کردم. قطعات کدو را روی توری و روی ظرف آب گذاشتم تا بخارپز شود. آرد را سه بار الک کردم و با نمک و بکینگ پودر و پودر دارچین و گردو مخلوط کردم. مواد میانی را هم با نوک انگشت مخلوط کردم تا مثل شن شود.
داخل یک ظرف دیگر کره نرم و شکر را خوب با همزن می زنیم تا کرمی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و بعد از خوب هم زدن با همزن تخم مرغ بعدی را می ریزیم.
پوره کدوحلوایی، خامه و آب لیمو ترش را هم اضافه کردم (اگر خامه تان شل نیس از قبل یکم با چنگال بزنید)
با همزن می زنیم تا یکدست شوند. بعد مخلوط آرد را کم کم می ریزیم و با لیسک یا قاشق هم می زنیم. حالا نصف این مایه را داخل قالب می ریزیم.
از مواد میانی روی مایه کیک می ریزیم طوری که وسط آن پر شود و کناره ها خالی بماند.
حالا بقیه مایه کیک را روی آن ریختم. خوبه که دقیقا مواد را نصف کرده باشید که آن مغز میانی خوب وسط بیفتد.
توی فر طبقه وسط به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که تستر تمیز از داخل کیک در بیاد، قرار می دهیم.
یک عطر و بویی داخل خانه می پیچد که بیا و ببین بگذارید 20 تا 30 دقیقه داخل قالب بماند و بعد روی توری سیمی برگردانید.
این کیک بافت نرم و پوکی دارد و قسمت بسیار خوشمزه اش می دانید کجاست؟
همان مغز میانی اش، یعنی بی نظیره، طعم آن مثل باقلوا می ماند.
این کیک را اگر کدو حلوایی دارید از دست ندهید که اصلا از دست دادنی نیست.
البته شخصا دوست داشتم عطر و طعم کدو داخل آن بیشتر باشد.
اما خب ادویه هاش غالب است و عطر دارچین و طعم گردو با آن مواد میاد