تاکنون به پوشه دانلودهای خود در ویندوز نگاه کرده اید؟ ممکن است روزانه تعداد بسیار زیادی عکس، فایل و… دانلود کنید و تمام اینها در پوشه دانلود شما ذخیره شوند. حذف کردن موردی آنها شاید پروسه زمان بری باشد و از حوصله و وقت شما خارج. در این مبحث قصد داریم ترفندی را با شما در میان بگذارید که بتوانید با انجام آن، به صورت خودکار تمام فایل هایی دانلود شده خود را از پوشه در ویندوز 10 حذف کنید. با ما همراه باشید.
چگونه به صورت خودکار، فایل های قدیمی دانلود شده در پوشه دانلود را حذف کنیم؟
حذف فایل های قدیمی دانلود شده به صورت خودکار
برای این منظور، به مسیر Settings > System > Storage بروید.
بر روی گزینه Storage Sense کلیک کنید.
بر روی Change how we free up space کلیک کنید.
قسمت Delete files in my Downloads folder that haven’t changed for over 30 days و همینطور قسمت Delete temporary files that my apps aren’t using را علامت گذاری کنید. همچنین می توانید گزینه Delete files that have been in the recycle bin for over 30 days را نیز به حالت انتخاب در آورید.
یک نکته مهم وجود دارد که باید به آن توجه کنید: همه فایل ها در پوشه دانلود، پس از گذشت 30 روز حذف نخواهند شد، فقط فایل هایی که پس از گذشت 30 روز هیچ تغییری بر روی آنها صورت نگرفته، حذف می شوند.
به این معنی که اگر فایلی را دانلود کرده و بدون هیچ تغییری، هر روز فقط آن را اجرا کنید، این فایل پس از 30 روز حذف خواهد شد. چنانچه این ویژگی را فعال کردید، هر فایلی را که به آن نیاز دارید و قصد نگهداری آن را دارید، باید پس از دانلود از پوشه منتقل کنید تا در صورت فراموشی، حذف نشوند.
امروزه در دنیای مجازی و واقعی، انگلیسی اصلیترین زبان ارتباطی به شمار میآید و این ارتباط در اکثر مواقع از طریق نوشتار انجام میشود.
چه بخواهید پستی را در شبکههای اجتماعی به زبان انگلیسی به اشتراک بگذارید و چه مقالهای را به چاپ برسانید، باید سوادِ نوشتن به این زبان را بدانید. سواد خواندن و درک مطالب در سطح پایهای آنچنان سخت نیست، ولی اگر بخواهیم روراست باشیم، نوشتن یک متن صحیح انگلیسی از نظر قواعد نگارشی واقعا دردسر است! در این مطلب قصد داریم ابزارهایی را معرفی کنیم که این فرآیند را کمی آسانتر میکنند. البته واضح است که این ابزارها جایگزین یادگیری انگلیسی نمیشوند، اما کمک بسیار خوبی برای نوشتن صحیح خواهند بود.
از سرویس گرمرلی در قالب افزونههای فایرفاکس و کروم و بهصورت آنلاین بهرهمند شوید
Grammarly
با حدود 10 میلیون کاربر، Grammarly را به جرأت میتوان یکی از پرطرفدارترین سرویسهای بررسی متنهای انگلیسی دانست. این محبوبیت نه فقط به دلیل رایگان بودن، بلکه به دلیل این است که گرمرلی یک سر و گردن از دیگر سرویسهای مشابه بهتر است!
گرمرلی همانطور از نامش پیداست، بر پایه تصحیح ایرادات دستور زبانی ایجاد شده و قدرت آن در تشخیص این اشکالات بسیار بالاست. با استفاده از این ابزار خیالتان از بابت برطرف کردن اشکالات اساسی املایی و دستور زبان راحت خواهد بود.
تنوع راهکارها از دیگر نقاط قوت این سرویس به حساب میآید. با ساخت یک حساب کاربری میتوانید از سرویس گرمرلی در قالب افزونههای فایرفاکس و کروم، نرمافزارهای ویندوز و مک و حتی بهصورت آنلاین بهرهمند شوید. به همه اینها اضافه کنید کیبورد اندروید گرمرلی را تا متوجه شوید این شرکت فکر همه جا را کرده است!
گرمرلی در حالت رایگان تنها ایرادات اساسی دستورزبانی و املایی را میگیرد، اما نسخه پریمیوم آن متون را از نظر ساختار جملات، بهبود لغات، استایل متن بر اساس زمینه آن و همچنین کپیکاری بررسی میکند. این سرویس از طریق وبسایت آن (grammarly.com) قابل دسترسی است.
ProWritingAid
سرویس ProWritingAid از دیگر سرویسهای چک متن انگلیسی است که جذابیتهای فراوانی دارد. بخصوص برای کسانی مثل تولیدکنندگان محتوا یا نویسندگان که فراتر از ایرادات به کیفیت نوشته خود هم اهمیت میدهند.
ProWritingAid علاوه بر گزارش اشکالات دستوری و املایی، با بررسی متن از نظر ساختاری سعی میکند مانند یک معلم زبان به بهبود سطح کیفی نوشتار هم کمک کند. مواردی چون تکرار کلمات، لغات کلیشهای، جملات طولانی و 20 مورد دیگر نکاتی هستند که این سرویس در متن آنها را مورد بررسی قرار میدهد! ProWritingAid مانند گرمرلی کپیکاری را نیز چک میکند.
اما بزرگترین ایراد این ابزار محدودیتهای آن در حالت رایگان است. در این نسخه تنها میتوانید هر بار 500 کلمه را چک کنید و مجاز به استفاده از برنامههای دسکتاپ یا افزونههای ارائه شده نیستید. ابزار آنلاین ProWritingaid در سایت آن یعنی prowritingaid.com وجود دارد.
GingerSoftware
GingerSoftware Grammer Checker یکی دیگر از ابزارهای بسیار خوب چک متون برای ایرادات دستوری و املایی است. این سرویس شاید در حالت پایه مثل ابزارهای مشابه به نظر برسد، اما مزیت آن علاوه بر قدرت تشخیص، مترجمی است که همراه با نرمافزار آن ارائه میشود و به شما اجازه میدهد میان 40 زبان مختلف ترجمه انجام دهید و تعریف کلمات را در دیکشنری همراهش نیز مشاهده کنید.
امکانات نسخه رایگان GingerSoftware که برای کامپیوتر و مرورگرها عرضه شده است، به همین موارد ختم میشود، اما اگر حاضر باشید نسخه پریمیوم آن را بخرید، ویژگیهای جالبی مانند پیشنهاد ساختار بهتر جملات، تحلیل ایرادات و کمک به بهبود آنها و همچنین نسخه موبایل آن برای اندروید و iOS را نیز خواهید داشت. نرمافزار GingerSoftware را میتوانید از سایت آن، gingersoftware.com دانلود کنید. اگر میخواهید کارکرد آن را تست کنید، در این آدرس این امکان تعبیه شده است:
gingersoftware.com/grammarcheck
Paper Rater
Paper Rater برخلاف دیگر سرویسها مبنای کارش را براساس بررسی و نمرهدهی به سطح یک متن گذاشته که البته در ضمن این کار، چک املایی، گرامری و همچنین تقلب (Plagiarism) را هم انجام میدهد! در این سرویس که بهصورت آنلاین در آدرس paperrater.com/free_paper_grader ارائه میشود، متن موردنظرتان را آپلود کرده و سطحی که این متن در آن نوشته شده (از کلاس اول تا دکترا) را نیز تنظیم میکنید.
همچنین میتوانید تعیین کنید که نوع این نوشته چیست: داستان، نامه، سخنرانی یا انواع دیگر. حال با کلیک روی دکمه Get Report، گزارشی از نکات و اشکالات متن دریافت میکنید که بسته به سطح متن و نوع آن خواهد بود.
در این سرویس اگر بخواهید میتوانید چک تقلب یا کپیکاری را هم روی متن انجام دهید. البته این چک بدان معنا نیست که متن شما کپی است، بلکه اگر 10 میلیارد متنی را که روی سرورهای این سایت وجود دارد در نظر بگیرید، یک متن متفاوت و اصل کمی نایاب خواهد بود!
After the Deadline
AftertheDeadline با نام عجیب و جالبش (پس از سررسید) دستپخت شرکت Autamattic است. Automattic را شاید به اسم نشناسید، اما نام محصول دیگر آنها را حتما شنیدهاید: Wrodpress، بزرگترین پلتفرم بلاگ در دنیا! سرویس چک متون AftertheDeadline که از آدرس PolishMyWriting.com قابلدسترسی است، بسیار ساده و بدون هیچ زرق و برقی طراحی شده است: یک قسمت در وسط صفحه که متن را در آن میاندازید و دکمه Check Writing، همین.
اما نگذارید سادگی این سرویس فریبتان بدهد. با استفاده از آن میتوانید بدون نیاز به ساخت حساب کاربری یا دانلود نرمافزار بهسرعت ایرادات املایی، دستوری و حتی پیشنهادهای ساختاری (Style Suggestion) را در متنتان دریافت کنید. همانطور که اسم این سرویس میرساند، وقتی عجله دارید و سررسید مطلب فرارسیده است، بهترین گزینه میتواند سادهترین آن باشد!
فارسی و دیگر زبانها
ابزارهایی که در متن معرفی کردیم، همگی برای بررسی و چک متون به زبان انگلیسی بود، اما زبانهای دیگر چطور؟ برای زبان فارسی، افزونه «ویراستیار» برای مایکروسافت Word یکی از ابزارهای بسیار خوب برای چک ایرادات املایی و ویرایشی است. این افزونه قابلیتهای متنوعی مثل اصلاح تکرار کلمه، تبدیل حروف عربی یا حتی تبدیل اعداد را دارد. یکی دو سایت هم برای اصلاح ایرادات ویرایشی متون فارسی وجود دارد که متأسفانه کارکرد آنها با مشکل مواجه است. بنابراین در حال حاضر بهترین گزینه همان ویراستیار است.
در مورد زبانهایی مثل فرانسوی، آلمانی و اسپانیایی، برای هر کدام سایتهای مخصوصی میتوانید پیدا کنید، اما اگر بخواهید چک کردن همه آنها را یکجا داشته باشید، میتوانید سراغ سایت languagetool.org بروید که یکی از قویترین سایتها در این زمینه است و امکان بررسی نوشتار در بیش از 25 زبان مختلف را دارد. علاوه بر این، سایت onlinecorrection.com هم سرویس ساده و سرراستی است که علاوه بر انگلیسی، بررسی متون را به هشت زبان دیگر از جمله فرانسوی، ایتالیایی و حتی پرتغالی و روسی نیز انجام میدهد.
در مطلب پیشرو با نحوه تنظیم محدودیت مصرف اینترنت در سیستم عامل ویندوز 10 آشنا خواهید شد. با اینکار میتوانید برای خود یا سایر کاربران حد و مرزی مشخص تعیین کنید.
معمولا اکثر کاربران برای شبکههای موبایل محدودیت یا سقف مصرف اینترنت را تعیین میکنند؛ اما اگر بخواهید چنین کاری را برای اینترنت وایفای یا شبکه (Ethernet) خود انجام دهید چطور؟
در بیلد 17063 نسخه رداستون 4 ویندوز 10 شما میتوانید برای تمامی کانکشنها، فارغ از metered بودن یا نبودن آنها، محدودیتهایی را تعریف کنید. این قابلیت احتمالا در ماه مارس 2018 ارائه شده و بهبود ویژگی مصرف دیتا یکی از نکات مثبت بارز آن خواهد بود.
در یک کانکشن اینترنت metered شما مجاز به استفاده از میزان محدودی دیتا هستید. به عبارت دیگر فرض کنید شما 1 گیگابایت ترافیک خریدهاید و اگر مصرف شما از این میزان عبور کند طبیعتا باید مجددا ترافیک بخرید. با محدودیت مصرف اینترنت شما میتوانید میزان حجمی که مورد استفاده قرار میدهید را به طور پیوسته مشاهده کنید.
بدین ترتیب اگر قرار است یک بروزرسانی حجیم در ویندوز انجام شود، با استفاده از یک کانکشن metered میتوانید جلوی آن را بگیرید.
چگونه قابلیت محدودیت مصرف دیتا را در ویندوز 10 فعال کنیم؟
در نسخههای قدیمیتر سیستم عامل ویندوز 10 شما میتوانستید محدودیت مصرف اینترنت را فقط برای شبکههای موبایل تنظیم کنید. اما حالا امکان تعیین چنین محدودیتهایی برای وایفای، اینترنت کابلی و شبکههای موبایل میسر شده است. اکنون شما میتوانید محدودیت دیتا و عدم مصرف اینترنت در پسزمینه را تعریف کنید:
به صفحه Settings ویندوز 10 بروید، بدین منظور میتوانید از کلیدهای ترکیبی Win+I استفاده کنید؛ حالا به بخش Network & internet > Data usage بروید.
در منوی افتادنی Show settings for شبکه بیسیم شما نمایش داده میشود. اگر در اینجا بیش از یک شبکه بیسیم را مشاهده کردید، حتما همان موردی که همیشه استفاده میکنید را انتخاب نمایید.
تنظیم محدودیت مصرف اینترنت در سیستم عامل ویندوز 10
حالا در بخش Data limit بر روی دکمه Set limit کلیک کنید.
یک پنجره جدید ظاهر میشود که گزینههای Limit type، Reset date، Data limit و Unit(براساس مگابایت یا گیگابایت) را در دسترس شما قرار میدهد. برای مثال، میتوانید Reset date را مطابق با تاریخ اتمام دوره اینترنت خود تنظیم کنید.
مدیریت مصرف اینترنت در ویندوز 10
با تنظیم موارد موجود در پنجره مذکور، میتوانید بر روی گزینه Save کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند.
قابلیت بهبودیافته محدودیت مصرف اینترنت در نسخههای جدید ویندوز 10 به شما اجازه میدهد میزان کل دیتای مصرف شده، میزان دیتا و روزهای باقیمانده تا پایان دوره را مشاهده نمایید. اگر میخواهید وضعیت مصرف دیتای خود را خیلی سریع و اجمالی ببینید، کافیست بر روی تب Data usage در صفحه Settings راستکلیک کرده و آن را به منوی استارت پین نمایید؛ بدین ترتیب میتوانید اطلاعات را در قالب یک کاشی زنده و همیشه بروز مشاهده نمایید.
شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشیها و تبلتهای اندرویدی، کسی بخواهد نرمافزارها یا بازیهای این سیستمعامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار میتوان برشمرد: اجرای بازیهای سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه بزرگتر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحتتر و حتی آزمایش سریع نرمافزارها برای توسعهدهندگان.
بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامههای اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روشها را شرح میدهیم.
Bluestacks
بلواستکس یکی از آسانترین و البته پرطرفدارترین راهکارهای اجرای برنامههای اندرویدی در ویندوز و مک است. این نرمافزار که میتوانید آن را از سایت (Bluestacks.com) دانلود کنید، در اصل یک شبیهساز اندروید است که به شما اجازه میدهد برنامهها و بازیهای اندرویدی را در محیط یکنرمافزار اجرا کنید.
تمرکز بلواستکس بیشتر روی اجرای بازیهای اندرویدی است و این از عناوین آماده برای دانلود هنگام نصب آن پر واضح است. این تمرکز باتوجه به محبوبیت انجام بازیها بخصوص بازیهای آنلاین، روی کامپیوتر کاملا هوشمندانه است.
محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه پلیاستور گوگل در این شبیهساز، اپها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگیهای بلواستکس میتوان به دکمههای خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرینشات و حتی تکاندادن دستگاه اشاره کرد!
البته شبیهساز بلواستکس با تمام قابلیتهایش، خالی از ایراد نیست. اجرای برخی برنامهها روی آن به مشکل برمیخورد و کارایی آن هم در زمانهایی با کندی و باگ همراه است.
Remix OS Player
شبیهساز دیگری که با قدرت میتواند برنامهها و بازیهای اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.
این نرمافزار، نسخه جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیهسازی میکند و مانند آن داخل خود پلیاستور را برای دانلود و نصب اپها قرار داده است.
Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازیها توسعه یافته است و به کاربر اجازه میدهد با نگه داشتن دکمههای کیبورد بهجای حرکات روی صفحه لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیهساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را بهصورت همزمان دارد.
ریمیکس با بهرهگیری از آخرین تکنولوژیهای اندروید استودیو، میتواند گزینه مناسبی برای تست برنامهها برای توسعهدهندگان باشد، اما یکی از نقاط ضعف این شبیهساز، پشتیبانی نکردن از پردازندههای AMD است که برای کسانی که از این مدل پردازنده استفاده میکنند، مشکلساز خواهد بود.
Remix OS Player را به رایگان میتوانید از سایت سازنده آن Jide دانلود کنید:
jide.com/remixos-player
اجرای برنامههای اندرویدی در ویندوز
MEmu
MEmu شاید نسبت به دیگر شبیهسازهای اندروید ناشناختهتر باشد، اما این دلیل نمیشود که کارایی و امکانات آن به پای رقبای مشهورتر نرسد. بزرگترین نقطه مثبت MEmu پشتیبانی آن از هر دو پردازنده اینتل و AMD است (این امکان را دستکم نگیرید!)، ولی متاسفانه خبری از اندروید مارشمالو نیست و بالاترین نسخه اندروید قابل شبیهسازی در آن آبنبات چوبی است.
MEmu هم امکان پردازش چند برنامه را بهطور همزمان دارد و علاوه بر درصد زیادی از نرمافزارهای اندرویدی، بسیاری از بازیهای مشهور مانند کلش آف کلنز یا Heartstone روی آن قابل اجراست. با این حال، برای بازی شبیهسازهایی مانند Remix عملکرد بهتری دارند و MEmu برای کسانی که میخواهند از نرمافزارهای کاربردی استفاده کنند، گزینه خوبی است.
این شبیهساز کاملا رایگان است و آخرین نسخه آن از سایت memuplay.com قابل دانلود است.
NOX Player
NOX هم بازیگر قدرتمند دیگری در میان شبیهسازهای اندرویدی است که کاربران زیادی در سطح جهان دارد. NOX برای اجرای روان بازیهای اندروید در کامپیوتر طراحی شده و تمام امکانات آن نیز بر این اساس توسعه یافته است.
یکی از مهمترین قابلیتهای این شبیهساز، امکان انجام حرکات در بازیها با استفاده از کیبورد یا جویاستیک است که مطمئنا برای بازیخورهای اندرویدی خبر خوشایندی است! NOX محیطی کاربرپسند و جذاب دارد که به کمک تمهای مختلف نیز میتوان آن را شخصیسازی کرد. شبیهساز NOX رایگان است و برای هر دو سیستمعامل ویندوز و مک عرضه میشود. برای دانلود آن میتوانید به سایت bignox.com مراجعه کنید.
AMIDuOS
AMIDuOS، هم اسم عجیبی دارد و هم سازنده عجیبتری: American Megatrends (یکی از بزرگترین سازندگان بایوس در جهان). این شبیهساز نسبتا جدیدتر از همتایان خود معرفی شده و برخلاف بقیه، هدف آن نرمافزارهای اندرویدی است و نه فقط بازیها! بر این اساس، امکانات خاصی هم مخصوص بازیها و اجرای آنها در آن تعبیه نشده است.
یکی از بزرگترین نقاط ضعف AMIDuOS که همان ابتدا خودنمایی میکند، پولی بودن آن است، آن هم با دو نرخ! برای استفاده از این شبیهساز با نسخه 4 اندروید، باید 10 دلار و با نسخه 5، باید 15 دلار پرداخت کنید. اگر حاضر به پرداخت این مبلغ باشید، میتوانید از این شبیهساز قوی برای اجرای انواع برنامهها و بازیهای اندرویدی استفاده کنید. البته نسخه آزمایشی 30 روزه هم برای این شبیهساز ارائه میشود که میتوانید آن را رایگان از سایت amiduos.com دانلود کنید.
اندروید در کنار ویندوز
برای کاربران حرفهایتر که با کمی دردسر بیشتر مشکلی ندارند، علاوه بر شبیهسازها میتوان گزینه نصب اندروید بهصورت یک سیستمعامل مجزا در کنار ویندوز را هم پیشنهاد داد. البته همانطور که میدانید گوگل، اندروید را فقط به سازندگان میدهد و امکان دریافت آن بهصورت یک بسته نصبی وجود ندارد، اما از آنجا که پروژه اندروید در اصل متنباز است، راهحلهای دیگری برای این کار هست.
یکی از این راهکارها، پروژه Android-x86 است که همانگونه که از نامش پیداست، نسخهای از اندروید برای اجرا روی پردازندههای x86 است. این پروژه که توسط توسعهدهندگان مختلف و بهصورت متنباز در حال انجام است، فقط موارد پایهای را پوشش میدهد و در آن خبری از محیطهای کاربری جذاب یا قابلیتهای خاص نیست، ولی همینکه بتوانید اندروید نوقا (و در آینده نزدیک اوریو) را بهصورت یک سیستمعامل کامل روی کامپیوترتان داشته باشید، در جای خود بسیار جالب است! آخرین نسخههای اندروید x86 از سایت پروژه آن یعنی android-x86.org قابل دریافت است.
راهکار دیگر را شاید هنگامی که در متن، Remix OS Player را معرفی کردیم، حدس زده باشید. Remix OS، نسخهای از اندروید مارشمالو است که بهصورت مجزا قابل دریافت و نصب است. پایه Remix OS در اصل همان پروژه اندروید x86 است، اما سازندگانش تلاش کردهاند محیط آن را جذابتر و به یک سیستمعامل کاربرپسند نزدیکتر کنند. برای اجرای Remix OS به کامپیوتری با حداقل 2 گیگابایت رم و یک پردازنده 2 گیگاهرتزی نیاز دارید که البته در عمل برای کارایی قابل قبول، مشخصاتی بیش از این توصیه میشود. این سیستمعامل را که در دو نسخه 32 و 64، بیتی عرضه میشود میتوانید از سایت jide.com/remixos-for-pc دانلود کنید.
یکی از امکانات جدید ویندوز 10 بهنام "اشتراک نزدیک" که در بیلد 17035 گنجانده شده انتقال وایرلس فایلها از طریق بلوتوث بین دستگاههایی است که در مجاورت همدیگر قرار دارند. برای اینکار کافی است روی دکمه Share کلیک کنید تا ظرف چند دقیقه فایلها بهاشتراک گذاشته شوند.
Near Share چیست؟
اگر از بیلد 17035 استفاده میکنید میتوانید از قابلیت جدید اشتراکگذاری ویندوز 10 بهنام Near Share یا اشتراک نزدیک استفاده کنید. کاربران بهکمک این قابلیت میتوانند فایلهای خود را بهصورت وایرلس و از طریق بلوتوث بهدستگاههایی که در آن محدوده وجود دارند بهاشتراک بگذارند. میتوان این ویژگی جدید مایکروسافت را مشابه "ایردراپ" دانست.
مایکروسافت Near Share را در تمام ویندوز 10 جاسازی کرده است. در نتیجه، میتوانید با استفاده از آن، فایلهای خود را در مایکروسافت اج، ویندوز اکسپلورر و اپهایی مانند Photos بهاشتراک بگذارید.
چگونه از Near Share در بیلد 17035 ویندوز 10 استفاده کنیم؟
نحوه استفاده از اشتراک نزدیک برای انتقال فایلها بین دستگاههای سازگار ویندوز 10 نسبتا ساده است. منظور از سازگار در اینجا، آن است که ویندوز 10 هر دو طرف ارسال کننده و دریافت کننده باید نسخه بیلد 17035 باشد.
کافی است به "اکشن سنتر" (Action Center) بروید و Near Share را فعال کنید. مایکروسافت برای این منظور یک دکمه سریع اکشن در این قسمت درنظر گرفته است.
در مایکروسافت اج
با استفاده از دکمه Share در مایکروسافت اج صفحات وب را با دیگران بهاشتراک بگذارید. این دکمه در نوار منو کنار دکمه Add Notes قرار دارد. روی دکمه Share کلیک کنید و منتظر دستگاههای مجاور که از Near Share پشتیبانی میکنند بمانید.
بعد از آغاز فرآیند اشتراکگذاری فایل، یک نوتیفیکیشن تأیید در Action Center ویندوز 10 روی دستگاه دریافت کننده ظاهر میشود.
یکی دیگر از ویژگیهای اضافه شده به مایکروسافت اج دکمه Mute است که اگر با گوگل کروم کار کرده باشید حتما با آن آشنا هستید. این دکمه صدای صفه وب را قطع میکند تا از آلودگیهای صوتی ناخواسته که ناشی از پخش خودکار ویدیوهای داخل صفحه است جلوگیری کند.
ویژگی Continue On PC که در ویندوز 10 طراحی شده نیز به کاربران این امکان را میدهد تا صفحات وب را بین دستگاههای مختلف بهاشتراک بگذارند. البته، برای این کار باید بهاینترنت دسترسی داشته باشند.
در ویندوز اکسپلورر
1- در My Computer یا My PC به پوشه مربوط به فایل موردنظرتان بروید.
2- روی فایلی که میخواهید بهاشتراک بگذارید کلیک راست کنید.
3- در بخش منو روی گزینه Share کلیک کنید.
اشتراک فایلها در ویندوز 10
4- در این قسمت، هر دستگاه نزدیک بهشما که قابلیت اشتراک نزدیک آن فعال باشد قابل مشاهده است. کافی است روی نام آن دستگاه کلیک کنید تا فایلها آماده انتقال بهصورت وایرلس شوند.
5- یک پیام نوتیفیکیشن بهمنظور گرفتن تأیید در Action Center دستگاه دریافت کننده ظاهر میشود.
این فرآیند با توجه بهحجم فایل ممکن است چند دقیقه طول بکشد. این قابلیت در هر محیطی در ویندوز 10 که دکمه Share وجود داشته باشد کار میکند.
در این آموزش قصد داریم به صورت وایرلس (بی سیم) و بدون هیچ کابلی لپ تاپ را به تلویزیون متصل کنیم. توجه داشته باشید که لازمه متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون داشتن یک تلویزیون مجهز به وای فای است.
حتما دوست دارید بازی های لپ تاپ را بر روی صفحه نمایش بزرگ تر تجربه کنید و احتمالا از این نکته آگاهی دارید که برای متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون کافی است تا از کابل HDMI یا VGA استفاده کنید و یک سر آن را به لپ تاپ و سر دیگر را به ورودی HDMI یا VGA تلویزیون وصل کنید، اما بیشتر کامپیوتر های مدرن و امروزی می توانند به آسانی و به صورت وایرلس و بی سیم به یک تلویزیون جدید وصل شوند، که به شما تجربه استفاده از یک صفحه نمایش بزرگ تر را می دهد.
برای متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون در ویندوز ۱۰ به صورت بی سیم و بدون کابل HDMI به روش زیر عمل می کنیم:
ابتدا WI-FI و WIFI DIRECT تلویزیون، و WI-FI لپ تاپ را روشن کنید.
سپس در لپ تاپ به مسیر Setting > Device بروید و از قسمت Bluetooth & other device گزینه Add Bluetooth & other device را انتخاب کنید.
روش اتصال لپ تاپ به تلویزیون
حال گزینه Wireless display or dock را برگزینید تا تلویزیون را پیدا کند.
متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون
سپس دستگاه را انتخاب کنید تا لپ تاپ به تلویزیون متصل شود و صفحه لپ تاپ روی تلویزیون به نمایش درآید.
بعد از اتصال شما میتوانید با Change projection mode نوع نمایش صفحه لپ تاپ بر روی تلویزیون را تعیین کنید.
اتصال بی سیم لپ تاپ به تلویزیون
در این قسمت ۴ گزینه می بینید که در ادامه توضیحات هر کدام ارائه شده است.
Disconnect: تصویر فقط روی همان دستگاه اصلی (لپ تاپ یا کامپیوتر) نمایش و باعث قطع اتصال از روی تلویزیون می شود.
Duplicate: کلمه Duplicate به مفهوم کپی گرفتن و تکثیر است. این گزینه به معنای آن است که تصویر در هر دو نمایشگر نمایش داده بشود.
Extend: در این حالت، تصویر به صورت مستقل روی نمایشگرها میآید. در واقع شما با فعال کردن این گزینه دو نمایشگر مجزا خواهید داشت، یعنی تصویر اصلی همراه با آیکون های دسکتاپ روی خود لپ تاپ یا کامپیوتر است و یک تصویر خالی از آیکون روی نمایشگر جانبی یا همان تلویزیون می افتد.
در این حالت مشکلی که خیلی ها باهاش درگیرند این است که اشاره گر موس فقط در یکی از این نمایشگرها وجود دارد. شما هر کاری که در نمایشگر اصلی انجام بدهید فقط همان جا اجرا و دیده می شود. راه حل خیلی ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. کافیه موس را تا انتهای نمایشگر لپ تاپ یا کامپیوتر ببرید و در واقع به نوعی سعی کنید موس را وارد نمایشگر دوم کنید.
برای اینکه حرف من رو بهتر متوجه بشوید، یک برنامه یا فیلمی را در لپ تاپ باز کنید و پنجره آن را کوچک کنید. حالا با موس برنامه را بگیرید و ببرید انتهای نمایش گر (یا چپ یا راست، امتحان کنید) در همین لحظه به نمایشگر دوم هم نگاه کنید، می بینید که پنجره وارد نمایشگر دوم می شود حالا برنامه را رها کنید. کمی امتحان کنید متوجه می شوید. با این روش بر روی هر دو نمایش گر تسلط کامل دارید.
Secound Screen Only: تصویر فقط بر روی نمایشگر دوم نمایش داده بشود. این گزینه برعکس Disconnect است و باعث غیر فعال شدن صفحه نمایش لپ تاپ می شود.
ویژگی های این روش: اگر شما از این روش برای متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون استفاده کنید:
۱- هنگام پخش فیلم یا آهنگ در لپ تاپ صدای آن را روی تلویزیون خواهید داشت.
۲- در این روش بدون استفاده از WIFI و فقط از طریق WIFI Direct اقدام به نمایش تصویر لپ تاپ روی تلویزیون کردیم؛ بنابراین از اینترنت شما مصرف نمی شود و نگران از دست دادن حجم اینترنت خود نباشید.
۳- از آنجا که لپ تاپ و تلویزیون با WI-FI DIRECT به هم متصل می شوند، نیازی نیست تا هر دو به یک مودم یا هات اسپات متصل باشند و فقط کافی است WI-FI لپ تاپ و تلویزیون روشن باشد.
همانطور که میدانید ؛ افزونه سئو یاست (SEO YOAST) یکی از پرطرفدار ترین و محبوب ترین افزونه های سئو در وردپرس است. این افزونه در آپدیت جدیدش در سال ۲۰۱۶ امکان گزینش مقالات اساس محتوا یا کرنر استون وبسایت شما را فراهم کرده است.
بنیاد محتوا
آیا میدانید مقالات اساس درونمایه یا کرنر استون چیست ؟
کرنر استون در واژه به معنای سنگ ۳ گوش است ، همان سنگ هایی که در ماضی مصریان باستان برای ساخت هرم از آن کاربرد میکردند.
بنیاد درونمایه یا کرنر استون
اما در سئو درونمایه ، کرنر استون به مقالاتی گفته میشود که ارزش محتوای شما را نسبت به دیگر محتوای سایت شما مشخص میکند.
برای نمونه اگر شما در سایت خود پنج مقاله آموزشی ، در یک واژه کلیدی (فرض مثال کلمه کلیدی ” سئو سایت “) دارید ، نیاز خواهید داشت الی مهمترین نوشتار سایت خویش را که برای سوداگری شما بیشترین سود را دارد در آن واژه کلیدی برگزیدن کنید .
در نظر داشته باشید محتوای انتخابی شما در کرنر استون یا بنیاد مقاله ، از سایر محتوای سایت شما در آن واژه کلیدی BOLD بولد تر خواهد بود و موتورهای جسنجو به آن پروا اکثریت نسبت به دیگر مقالات سایتتان در آن واژه کلیدی خواهند کرد.
چگونه بیچارگی به مقالات بنیاد محتوا یا کرنر استون خواهیم داشت ؟
وقتی تعداد مطالب ، محتوا ، نوشتار سایت زیاد میشود ، با بزرگتر شدن سایتتان ، شما نیز ، دربایستن پیدا خواهید کرد لغایت درباره موضوعات و کلمات کلیدی کسب و کارتان ، مطالب بیشتری بنویسید . این پیشه مایه بوجود آمدن یک یا چند کلمه کلیدی در دو یا چند محتوای متفاوت میشود ، شما در این سررسید دربایستن خواهید داشت تا به مطالب سایت خود امتیاز بدهید ، یعنی به موتور جستجو بفهمانید کدام محتوای سایت شما از کل مهتر ، و برای کسب و کارتان حیاتی تر است.
خصوصیاتی که یک نوشتار بنیاد محتوا یا کرنر استون باید داشته باشد چیست ؟
مقالات اساس محتوا یا کرنر استون باید از دیگر محتوای سایت شما بهتر باشد ، این بهتر بودن شامل قوانینی بیشتر از یک محتوای عادی در سایت است که در اینجا برای شما بازگو خواهیم کرد.
تعداد واژه مطلب باید بیشتر از ۹۰۰ واژه باشد. ( طول مطلب بلند باشد)
ترجیحا از واژه ها کلیدی پربازدید بهرهگیری شود. (در این نوشتار یاد بگیرید چگونه بهترین کلمه کلیدی را انتخاب کنیم؟)
از دیگر محتوای تولید شده در آن کلمه کلیدی مفید تر و جامع تر باشد.
سئو محتوای بهتری نسبت به دیگر محتوای سایت شما داشته باشد.
لینک های داخلی منظم تری داشته باشد.
از واژه ها کلیدی در سرتیترها بیشتر بهرهگیری شده باشد.
از عکس های اکثریت کاربرد شود یا ترجیحا با یک ویدیو باشد.
انتخاب کامیاب یک مقاله بنیاد محتوا یا کرنر استون
اگر میخواهید بازدید نکویی از مقالات کرنر استون خویش داشته باشید علاوه بر اعمال کار های گفته شده در بالا موارد زیر را هم اجرا کنید.
به یاد داشته باشید مقالات کرنر استون باید برای برجسته شدن (بولد شدن) ، بیشترین لینک درونی را در سایت شما داشته باشند ؛ کوشش کنید از سایر محتوای سایت خویش ، لینک هایی به محتوای کرنر استون یا بنیاد محتوایتان ، بدهید . در ضمن از سایر محتواهای ساخته شده با همان “کلمه کلیدی” به محتوای کرنر استون یا اساس مقاله لینک دهید تا موتورهای جستجو را به این درک برسانید که این مقاله برای شما ارزش خاصی دارد.
مقاله بنیاد محتوای خویش را در صفحه اصلی به نمایش بگذارید . اگر صفحه اصلی سایت شما دربرگیرنده مطالب پیشنهادی است ، میتوانید مقالات پای بست، محتوای خویش را در آن به نمایش بگذارید ، اگر نه آن ها را در فوتر سایت خویش به نمایش بگذارید ، و اگر نه آن را در منو ناوبری خود به شغل بگیرید .
بعد از آن ، همانند عکس پایین ، برای انجام صحت کار و جنبش لینک گذاری مقالات بنیاد درونمایه یا کرنر استون خود ، میتوانید از وبمستر تولز ، گزینه search traffic و شاخه internal links بعد از صفحه اصلی ، مقالات بنیاد محتوای خود را ببینید.