خانوادهی گلکسی اس ۱۰ سامسونگ تا چند هفتهی آینده طی برگزاری رویدادی اختصاصی بهصورت رسمی معرفی خواهند شد. از مدتها پیش شایعهها میگفتند که کرهایها در پی عرضهی حداقل سهگوشی جدید هستند که یکی از آنها مدل لایت اس ۱۰ با نام گلکسی اس ۱۰ ای خواهد بود. این گوشی که طبق پیشبینیها قرار است دارای نمایشگر Infinity-O (روزنهدار) باشد، احتمالا در بازار به مصاف گوشی آیفون XR اپل خواهد رفت.
هرچه به زمان رونمایی از گوشیهای سری گلکسی اس ۱۰ در یکم اسفندماه نزدیک میشویم، جزئیات بیشتری از این محصولات در اینترنت افشا میشود.
گرچه نمیتوان تمامی این اطلاعات را رسمی و نهایی دانست، اما تجربه ثابت کرده است چنین افشاهایی غالبا درست از آب در میآیند. بهتازگی تصاویری از سوی برخی منابع در اینترنت افشا شده است که ارزانقیمتترین مدل Samsung Galaxy S10 را نشان میدهند.
اطلاعات افشاشده را با نام گوشی آغاز میکنیم؛ ظاهرا محصول موردبحث قرار نیست گلکسی اس ۱۰ لایت نامیده شود، در عوض همانطور که از مدتها پیش شنیده بودیم، این دستگاه گلکسی اس ۱۰ ای خواهد بود. نام گلکسی S10e در تصاویر منتشرشده بهخوبی دیده میشود، درضمن اسناد مربوطبه صدور گواهی آژانس NBTC برای این محصول نیز، نام گلکسی اس ۱۰ ای را تأیید میکنند.
مورد بعدی، به روزنهی نمایشگر مربوط میشود. در یکی از این تصاویر، یک خطکش درکنار روزنه قرار داده شده تا بفهمیم قطر آن معادل چند میلیمتر است. گرچه نمیتوان از روی این تصویر با قطعیت یک عدد را اعلام کرد، اما بهنظر میرسد که روزنهی پنل جلویی گلکسی اس ۱۰ ای، قطری معادل ۱۰ میلیمتر دارد. نکتهی مهم دیگر اینکه ظاهراسامسونگ قصد ندارد در رابط کاربری، در اطراف این روزنه از جلوههای جذاب استفاده کند. همچنین گفته میشود که امکان مخفیکردن این روزنه بهصورت نرمافزاری وجود نخواهد داشت.
برخلاف گلکسی اس ۱۰ معمولی و گلکسی اس ۱۰ پلاس که احتمالا از نمایشگرهایی خمیده بهترتیب با اندازهی ۶.۱ و ۶.۴ اینچ و حسگر اثر انگشت در داخل آن بهره خواهند برد، گوشی گلکسی اس ۱۰ ای قرار است دارای نمایشگر تخت ۵.۸ اینچ باشد. علاوهبر این، حسگر اثر انگشت این محصول با کلید پاور در بخش کناری گوشی، یکپارچه خواهد شد (چیزی شبیه به آنچه پیشتر در مدل ۲۰۱۸ گلکسی ای ۷ دیده بودیم).
چند روز پیش بود که نخستین رندرهای منتسب به گلکسی اس ۱۰ ای سر از فضای مجازی در آورد و حال در فاصلهای کوتاه، توانستهایم به تصاویر این محصول در دنیای واقعی دسترسی پیدا کنیم. قبلا گفته میشد که اس ۱۰ ای قرار است دارای مدلی ویژه با رنگ زرد باشد، اما تاکنون تصویری از آن ندیدهایم.
سامسونگ طبق برنامهریزی قبلیاش قصد دارد روز یکم اسفندماه سال جاری ساعت ۲۲:۳۰ بهوقت تهران، از گوشیهای خانوادهی گلکسی اس ۱۰ پردهبرداری کند. علاوهبر اس ۱۰ ای، اس ۱۰ معمولی و اس ۱۰ پلاس، گفته میشود که کرهایها در پی معرفی مدل ۵G این دستگاه با نام گلکسی اس ۱۰ ایکس نیز هستند؛ دستگاهی که طبق شنیدهها قیمت سرسامآوری خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، توئیتر به عنوان یکی از محبوبترین شبکههای اجتماعی حالا به تازگی اعلام کرده است که به کاربران قابلیت جدید ویرایش پست و تولیتهای به اشتراک گذاشته شده را میدهد تا آنها بتوانند بعد از ارسال و انتشار یک پست نیز، آن را ادیت و ویرایش کنند.
این قابلیت بدون شک خیل عظیمی از کاربران و علاقمندان به شبکه اجتماعی توئیتر را خوشحال و خرسند خواهد کرد چراکه از بسیاری از سوءتفاهم و مشکلات ناشی از اشتباهات نوشتاری و غیره جلوگیری به عمل خواهد آمد.
این در حالیست که چندی پیش جک دورسی اعلام کرده بود که احتمالاً در آیندهای نزدیک گزینه ویرایش به پلتفرم توئیتر اضافه خواهد شد. وی در گفتوگو و مصاحبهای با گزارشگر مؤسسه تکنولوژی هند خاطرنشان کرده بود که بسیاری از کاربران توئیتر همواره در فضای مجازی از عدم وجود قابلیتی تحت عنوان «ویرایش» (Edit) ناراضی و شاکی بودند. بنابراین متخصصان ما تصمیم گرفتند که با توسعه یک قابلیت جدید نظر آنها را جلب کرده و به آنها این امکان را بدهد که توییتهای خود را بدون حذف کردن، ویرایش کنند و اشتباهات نگارشی و موارد دیگر را از آن پاک کرده و به عبارتی دیگر، توییتهای خود را بدون نیاز به حذف و ارسال دوباره یک توئیت دیگر، اصلاح کنند.
توئیتر در ماههای گذشته تحت فشار نهادهای دولتی آمریکا و بسیاری از کاربران و منتقدان مجبور شده که بسیاری از حسابهای کاربری مشکوک و مخرب را مسدود کند و برخی از قوانین و مقررات خود را نیز تغییر دهد تا به مقابله با اخبار دروغین و کذب بپردازد.
در حال حاضر اگر کسی اشتباهی کند، قادر به ادیت نبوده و ممکن است این موضوع به ضررش تمام شود و بهناچار پست خود را دیلیت کند.
البته تصمیم نهایی درباره نحوه ویرایش گرفته نشده است و آنچه جک دورسی گفته، حالت پیشنهادی دارد و ممکن است نسخه نهایی طور دیگری باشد، اما درهرحال ادیت پستها امکانپذیر خواهد شد.
فعلاً قرار است تأخیر در انتشار بین 5 تا 30 ثانیه روی پلتفرم موجود تعریف شود تا کاربر با دیدن مشکل، پست خود را نگه دارد.
اما مشکل اصلی ری-توئیت کردن پست اصلی است که اگر کاربر بعداً توئیت خود را ویرایش کرد، چگونه نسخه ویرایش شده ، به سمع و نظر سایر کاربران برسد.
جک دورسی بهطورکلی معتقد است توئیتر بر مبنای اس ام اس به دنیا آمد و بنابراین مشکلاتی که بعداً به وجود آمد، ناشی از این فلسفه بوده است که باید بهطور مبنایی مشکلاتش را حل کرد.
واتساپ که یکی از بزرگترین و معروفترین اپلیکیشنهای پیام رسان در جهان به شمار میرود، حالا به تازگی اعلام کرده است که کاربران گوشیهای آیفون قادر خواهند بود از سیستم فناوری تشخیص چهره هوشمند موسوم به فیس آی دی بهره مند شده و بدین ترتیب وارد اپلیکیشن پیام رسان واتس اپ شوند.
این اپلیکیشن از قابلیت Encryption End- to End یا رمزنگاری پیشرفته پشتیبانی میکند و از پروتکلهای پیشرفتهای برای حفظ حریم شخصی کاربرانش برخوردار است. این اپلیکیشن که برای تمامی سیستمهای عامل اندروید، iOS و ویندوز قابل استفاده است، در سال ۲۰۱۶ میلادی لقب پرکاربردترین پیامرسان جهان را گرفت. واتساپ از آن جهت ضریب امنیت سایبری بالایی دارد که مکالمات و اطلاعات مبادله شده میان کاربران و مخاطبان به صورت کامل محافظت شده بوده و مکالمات و اطلاعات شخصی و خصوصی آنها از سوی نهادهای دیگر قابل رصد و ردگیری نخواهد بود.
شرکت فیسبوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتساپ در سال ۲۰۱۴، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیتهای جدید به دنبال جذب و حفظ طرفداران این پیامرسان محبوب بوده است. طبق تازهترین آمار منتشر شده در ژانویه ۲۰۱۸، پیامرسان واتس اپ هم اکنون میزبان حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه است.
حالا به تازگی واتساپ به عنوان یکی از بزرگترین زیرمجموعههای فیس بوک اعلام کرده است که کاربران سیستم عامل آیاواس ( iOS) قادر خواهند بود از این پس با ورود و مراجعه به قسمت تنظیمات حساب کاربری (Account Settings)، اطلاعات و داده های مربوط به چهره، هویت و اثر انگشت خود را وارد و ثبت کنند.
این بدان معناست که واتساپ میخواهد احراز هویت بیومتریک را به اپلیکیشن پیام رسان واتس اپ اضافه کند تا به کاربرانش این امکان را بدهد که از خدمات جدیدتری بهره مند شوند و ورود و خروج خود به حساب کاربری را با استفاده از فناوری نوین تشخیص چهره و احراز هویت هوشمند ثبت کنند.
به گزارش مهر به نقل از ورج، اپلیکیشن SOVS که مخفف عبارت یک فرد خیلی خاص یا SomeOne Very Special است، نرم افزاری کره ای است که به شما کمک می کند در زمان عکس گرفتن با گوشی به عکاس بفهمانید دقیقا دوست دارید با چه ژستی از شما عکس گرفته شود.
نحوه کار با این نرم افزار بسیار ساده است. ابتدا باید از منو ژست مد نظر خود را برای عکاسی انتخاب کنید و سپس گوشی را به دست عکاس بدهید تا آواتار برنامه را بر روی شما بیندازد. با این کار قاب بندی مناسب و عکاسی با ژست مد نظر شما ممکن می شود.
همچنین در این نرم افزار قاب بندی های متنوعی در دسترس است که از جمله آنها می توان به قاب بندی ۳ در ۴ برای اینستاگرام یا قاب بندی مربعی اشاره کرد. برنامه یادشده فعلا تنها با سیستم عامل iOS سازگاری دارد و در دو نسخه متفاوت عرضه شده است.
نسخه خاص این برنامه که ۹۹ سنت قیمت دارد برای عکاسی تک نفره طراحی شده و نسخه دیگر که SOVS۲ نامیده می شود به رایگان در دسترس بوده و برای تهیه عکس های گروهی در نظر گرفته شده است. این نرم افزار از قابلیت خرید درون برنامه ای هم برخوردار است.
ما در دورهای حیات میکنیم که آدمی گواه پیشرفت قابل توجه فناوری است و اینترنت پرسرعت به انتقال اطلاعات کمک شایانی میکند. همین سوژه باعث شده است که با حجم زیاد بالایی از اطلاعات رو به رو شویم.
تنها با سپری کردن دقایقی میتوانید از جدیدترین آگاهی ها باخبر شوید، اجازه پخت غذایی را به دست آورید یا در باره جدیدترین تئوریهای فیزیک مطالعه کنید.
با این هستی برخی مواقع اوقات حجم بالای مطالب و روشهای نادرست جستجو؛ تکنیکهای جستجو در اینترنت باعث میشود یافتن آنچه میخواهیم برایمان مشکل شود. به همین منظور قصد داریم ۱۰ شیوه جستجو در گوگل را به شما بیاموزیم که یافتن مطالب موردنظرتان را سادهتر و سریعتر خواهد کرد.
استفاده از نشان “مورد آن جستجو کنیم، ناقص بوده یا آنها را به یاد نمیآوریم، ولی این جستار چندان هم دردسرساز نیست. کافی است که چندی از مدلهای مختلف از آنچه در عقیده داریم را پیمان داده و با پرتو” آنها را از یکدیگر جدا کنیم. البته بهجای این پرتو میتوانید از عبارت “or” بهرهگیری کنید. با انجام این شیوه نگریستن خواهید کرد که نتایج جستجوی گوگل به آنچه در عقیده دارید نزدیکتر خواهد بود.
جستجو در گوگل
جستجو با استفاده از مترادفها
نکتهای که چه بسا کمتر کسی به آن توجه کرده باشد استفاده از مترادفها برای جستجو در اینترنت است. در صورتی که جستجوی شما به زبان انگلیسی باشد باید بدانید که این زبان دارای کلماتی با مترادفهای بسیار بوده و همین امر میتواند در جستجو به شما کمک بسیاری کند.
اگر میخواهید وبسایتهایی را بیابید که در زمینه موردنظرتان فعالیت میکنند؛ بس است در جستجوی خویش از نشانه "~" بهرهگیری کنید. برای مثال اگر جستجوی شما به این حالت باشد "healthy ~food" در نتایج نگریستن خواهید کرد که محتوایی دربرگیرنده تغذیه سالم و دستورالعملهای تعبیه غذا به نمایش درآمده است.
جستجو در گوگل
جستجو در درون وبسایتها
حتما برایتان اتفاق افتاده که نوشتار جالبی را در یک وبسایت بخوانید و بخواهید محتوایی مرتبط با آن بیابید، دوباره آن را بخوانید یا نوشتار را به اشتراک بگذارید. سادهترین شیوه برای یافتن اطلاعات مدنظرتان، جستجو درون آن وبسایت خواهد بود. برای سپریدن این کار کافی است که آدرس سایت را نوشته و سپس واژه کلیدی از نوشتار مدنظرتان را جستجو کنید.
جستجو در گوگل
استفاده از اثر "*" در جستجو
گاهی شرایطی به وجود میآید که کلمه کلیدی برای جستجو یا عدد مهمی را فراموش میکنیم. در چنین حالتی میتوان از پرتو "*" کاربرد کرد. کافی است به جای کلمه کلیدی از این نشان استفاده کرده و جستجو کنید لغایت محتوای مدنظرتان را بیابید.