قالب های فارسی وردپرس 1

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 1

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

راهنمای جامع دستورهای کورتانا در ویندوز

بدون تردید دستیار صوتی کورتانا یکی از جذاب‌ترین قابلیت‌های ویندوز ۱۰ مایکروسافت است. به احتمال قوی پیش از قدم نهادن کورتانا به عرصه‌ی رقابت، با دستیارهای شخصی گوگل ناو و سیری اپل برای دستگاه‌های هوشمند قابل حمل آشنایی دارید. اما، هم‌اکنون دستیار صوتی شایسته و جذابی به نام کورتانا برای سیستم‌های دسکتاپ ویندوزی به لیست رقابت کنندگان اضافه شده است.

 

 دستیار صوتی مایکروسافت, آموزش کامپیوتر

کورتانا نام دستیار شخصی هوشمند در ویندوز ۱۰ است.

 

همان‌طور که می‌دانید، هریک از بزرگان دنیای تکنولوژی (اپل و گوگل) دستیار صوتی مختص به خود را دارند؛ حتی برخی از توسعه دهندگان متفرقه هم، اقدام به توسعه‌ی دستیار صوتی خود (Hound) کرده‌اند. پس جای تعجبی ندارد که شرکت مایکروسافت (غول نرم‌افزاری دنیای تکنولوژی) هم با دستیار صوتی خود تحت عنوان کورتانا پا به این عرصه بگذارد. کورتانا یکی از شخصیت‌های بازی هیلو بوده و بیشتر ویژگی‌های آن، برگرفته از این بازی است. در ادامه‌ی مقاله نحوه‌ی به دست آوردن اطلاعات، مدیریت برنامه‌ها و حتی اجرای برخی از فرمان‌های گوگل، به وسیله‌ی این دستیار جالب را بیان خواهیم کرد.

 

 دستیار صوتی مایکروسافت, آموزش کامپیوتر

دستیار صوتی کورتانا یکی از جذاب‌ترین قابلیت‌های ویندوز ۱۰می باشد.

 

استفاده از کورتانا: صدا در برابر تایپ
قبل از شروع استفاده از کورتانا بایستی با حساب کاربری مایکروسافت خود که موقعیت مکانی آن روی ایران تنظیم نشده، وارد ویندوز ۱۰ شوید. همچنین می‌توانید این کار را هنگام استفاده از کورتانا، که ورود به حساب مایکروسافت را بعد از وارد کردن نام یا نام مستعار از شما درخواست می‌کند، انجام دهید.

 

مورد بعدی، فعال کردن گزینه‌ی Location با کلیک بر روی دکمه‌ی لغزنده‌ی آن در مسیر Settings→ Privacy→ Location است. مورد آخر هم، تنظیم موقعیت مکانی ویندوز از مسیر Settings→ Time & Language→ Region & Language است که باید بر روی ایالات متحده‌ی آمریکا تنظیم شود.

 

درصورت عدم اعمال این تنظیم‌ها، قادر به استفاده از دستیار صوتی باهوش مایکروسافت نخواهید بود. نکته‌ی جالب این است که خوشبختانه می‌توانید منطقه‌ی زمانی خود را بر روی تهران تنظیم کنید! بعد از انجام همه‌ی این کارها، آیکون جستجوی نوار وظیفه به آیکون کورتانا تبدیل خواهد شد!

 

پس از آنلاین شدن، دو راه برای استفاده از کورتانا وجود دارد: راه اول، به کارگیری فرمان‌های صوتی و راه دیگر، تایپ دستورها یا سوال‌ها در جعبه‌ی جستجوی Ask me anything است که هر دو باید به زبان انگلیسی باشد.

 

البته در صورت غیرفعال بودن جعبه یا آیکون کورتانا در نوار وظیفه، در صورت تایپ دستورها در منوی استارت هم، به طور مستقیم به کورتانا منتقل می‌شوید. اگر انتخاب شما فرمان صوتی است، می‌توانید با فعال کردن قابلیت Hey Cortana از بخش تنظیم‌های داخلی کورتانا در مسیر Notebook→ Settings، بدون لمس هیچ دکمه یا حرکت دادن موس و فقط با گفتن عبارت "هی کورتانا” دستیار شخصی خود را فراخوانی کنید.

 

به صورت اختیاری می‌توانید در بخش Respond best بهترین عملکرد و واکنش کورتانا را با انتخاب گزینه‌ی To me برای صدای خود و با انتخاب گزینه‌ی To anyone برای همه، تنظیم کنید. به عبارت دیگر با تنظیم این گزینه‌ روی To me، کورتانا فقط به صدای شما عادت کرده و بهترین عملکردش را تنها در اختیار شما خواهد گذاشت!

 

برای استفاده از این قابلیت شما نیازمند اجرای تمرین‌ ۶ مرحله‌ای سریعی از طریق دکمه‌ی Learn my voice برای تعلیم دادن و شناساندن صدای خود به کورتانا هستید؛ برای این کار باید متنی که در هر مرحله نشان داده می‌شود را برای کورتانا تکرار کنید. در غیر این صورت، دستیار شخصی شما بی‌وفایی کرده و به فرمان صوتی هر کسی عمل خواهد کرد!

 

استفاده از فرمان‌های صوتی ضروری نبوده و می‌توان از لیست فرمان‌های از قبل تایپ شده هم استفاده کرد. البته تایپ همه‌ی جمله‌ها ناکارآمد است و نمی‌توان همه چیز را تایپ شده ذخیره کرد. خوشبختانه کورتانا باهوش بوده و تا حد زیادی منظور کاربر را درست متوجه می‌شود. بنابراین کاربر می‌تواند از عبارت‌های انعطاف‌ پذیر و عامیانه هم استفاده کند.

 

به عنوان نمونه می‌توان این جمله‌ها را از کورتانا پرسید: برنامه‌ی امروز من چیه؟ (What’s on my schedule today)، امروز چه کاری رو باید انجام بدم؟ (?What do I have going on today)، برنامه‌ی امروز من (?my schedule today). کارکرد همه‌‌ی جمله‌ها یکسان است. سعی کنید جمله‌های خود را به روش‌های مختلفی بازگو کنید تا بهترین عملکرد را به دست بیاورید.

 

 دستیار صوتی مایکروسافت, آموزش کامپیوتر

استفاده از دستورهای کورتانا در ویندوز 10

 

دریافت اطلاعات هنگام نیاز
هر دستیار شخصی خوب بایستی اطلاعات مورد نیاز کاربرش را هنگام نیاز در اختیار آن بگذارد. کورتانا می‌تواند اطلاعات شخصی‌سازی شده‌ای همچون برنامه‌‌ی روزانه یا آب وهوا را بر اساس چیزهایی که از شما می‌داند در اختیارتان بگذارد.

 

ارائه‌ی اطلاعات در بیشتر موارد بستگی به تعداد سرویس‌های مایکروسافت مورد استفاده‌ی کاربر دارد. به عنوان مثال اگر از نرم‌افزار تقویم مایکروسافت استفاده نکنید، به احتمال قوی قادر به دریافت هیچ اطلاعاتی درمورد برنامه‌ی روزانه‌ی خود نخواهید بود. خوشبختانه در برخی از موارد قادر به همگام سازی سرویس‌های گوگل با ویندوز برای پرکردن این شکاف هستید.

 

در ادامه‌، می‌توانید نمونه‌ای از فرمان‌هایی که به استفاده از سرویس‌های مایکروسافت وابسته هستند را همراه با ترجمه‌ی آن‌ها، مشاهده کنید. به جای سه نقطه‌ی موجود در برخی از فرمان‌ها، بایستی کلمه‌ی اختیاری مورد نظر کاربر جایگزین شود.

 

آب و هوا چطور است؟ (?What’s the weather like): در صورت فعال بودن سرویس مکان یابی در بخش تنظیم‌ها و انتخاب منطقه‌ی زمانی مورد نظر، می‌توانید از این سوال برای پی بردن به شرایط آب و هوایی منطقه‌ی خود استفاده کنید. همچنین می‌توانید برای دریافت اطلاعات مشابه، سوال‌های خود را درمورد اطلاعات هواشناسی مناطق دیگر هم از کورتانا بپرسید.

 

چه چیزی در برنامه‌ی من است؟ (?What’s on my schedule): اگر هرگونه رویداد برنامه ریزی شده‌ای دارید که در تقویم ویندوز ۱۰ ثبت شده است، می‌توانید درمورد رویداد‌های امروز، فردا، هفته‌ی آینده یا زمان‌های دیگری از کورتانا سوال کنید. همچنین می‌توانید سوال‌های طبیعی‌تری مانند: برای آخر هفته چه کاری دارم؟ (What do I have going on this weekend) را برای پی بردن به رویدادهای موجود در تقویم خود که بازهم متکی به نرم‌افزار تقویم و ایمیل ویندوز ۱۰ مایکروسافت است، از کورتانا بپرسید. همچنین می‌توانید با تقویم گوگل همگام سازی کنید اما قادر به افزودن رویداد جدیدی نیستید.

 

وضعیت پرواز من چیست؟ (?What’s the status of my flight): درصورتی که ویندوز ۱۰ به طور معمول از طریق ایمیل یا نرم‌افزار اوت‌لوک از برنامه‌ی پرواز شما مطلع باشد، می‌توانید برای دریافت اطلاعات بروز درمورد پروازتان از کورتانا سوال کنید. حتی می‌توانید در صورت آگاهی از شماره‌ی پرواز خود، سوالتان را طبق این شماره از آن بپرسید. در این مورد هم، همگام کردن جیمیل با نرم‌افزارهای داخلی ویندوز ممکن است برای به دست آوردن اطلاعات از کورتانا مفید باشد.

 

چقدر طول می‌کشد تا به ... برسم؟ (?[How long will it take me to get to [place): اگر سرویس مکان یابی ویندوز فعال باشد، می‌توانید در مورد مدت زمان مسافرت به مقصد ویژه‌ای برای تخمین مدت زمان سفر از کورتانا سوال کنید.

 

مسیر رسیدن به ... را به من نشان بده ([Show me directions to [place): به طور مشابه می‌توانید در صورت داشتن نام مقصد یا آدرس آن، نمایش مسیر منتهی به مقصد را از دستیار شخصی خود بپرسید. این مسیرها در نقشه‌ی آنلاین بینگ به کاربر نشان داده می‌شوند. در حال حاضر به نظر نمی‌رسد که روشی برای استفاده از نرم‌افزارهای نقشه‌ی دیگری وجود داشته باشد؛ اما از لحاظ فنی می‌توانید از هر نرم‌افزار نقشه‌ای که در فروشگاه ویندوز در دسترس است استفاده کنید. متاسفانه فعلا هیچ کدام از شرکت‌های توسعه دهنده‌ی نرم‌افزار نقشه، نرم‌افزاری در این فروشگاه ندارند.

 

یادداشت‌های من را نشان بده (Show me my notes): اگر کاربر وان‌نوت باشید می‌توانید ازاین فرمان برای یافتن یادداشت مورد نظر خود استفاده کنید. همچنین می‌توانید یادداشت‌ها را با تاریخ یادداشت شده‌ی آن‌ها فیلتر کرده و فقط یادداشت‌های مربوط به تاریخ مشخصی را ببینید. برای مثال: می‌توان از عبارت "یادداشت‌های مربوط به ژانویه‌ی ۲۰۱۵ را به من نشان بده” (Show me my notes from January 2015) برای فیلتر کردن نتایج بهره برد.

 

با وجود کورتانا حتی هنگامی که مشغول انجام کاری هستید، می‌توانید در مورد رویدادهای زندگی خود اطلاعاتی را به دست بیاورید. تنها بخش منفی آن، نیاز به استفاده از سرویس‌های مایکروسافت در بیشتر موارد (یا حداقل همگام سازی با دیگر سرویس‌ها) است. با این حال، اگر زمان زیادی را با کورتانای دسکتاپ خود صرف کنید، ممکن است ارزش استفاده را داشته باشد.

 

 دستیار صوتی مایکروسافت,کورتانا در ویندوز 10

با استفاده از کورتانا می توان زمان خود را مدیریت کرد.

 

مدیریت زمان با یاد‌آور‌ها، رویدادها و زنگ‌های هشدار
اگر دستیار شخصی صرفا در اجرای فرمان‌های کاربر تبحر داشته باشد، احتمالا دستیاری مفید نخواهد بود. خوشبختانه کورتانا عملا می‌تواند رویکرد بسیار فعالی برای مدیریت زمان و بهره‌وری کارهای شما هم داشته باشد. درحالی که مدیریت رویدادها نیازمند استفاده از سرویس‌ تقویم مایکروسافت است، زنگ‌های هشدار و یادآور‌ها در خود ویندوز ۱۰ به طور مستقیم و بدون وابستگی به استفاده از سرویس ویژه‌ای عمل می‌کنند.

 

ایجاد یک قرار ملاقات (Create an appointment): در صورت استفاده از سرویس تقویم مایکروسافت قادر به ایجاد یا اصلاح قرارهای ملاقات خود با فرمان‌های صوتی این چنینی خواهید بود. به سادگی با گفتن این فرمان، می‌توانید جزئیات مربوط به قرار ملاقات را به صورت دستی در تقویم ثبت کنید. همچنین با گفتن فرمانی مانند: "قرار ملاقاتی را برای ساعت ۲ بعد از ظهر فردا ایجاد کن” Create a meeting tomorrow at 2PM قادر به ثبت قرار ملاقاتی با جزئیات کامل خواهید بود.

 

قرار ملاقات قبلی مرا تغییر بده (Move my appointment): شما می‌توانید همچنین رویداد‌های موجود را با فرمان‌هایی همچون "قرار ملاقات ساعت ۲ بعد از ظهر فردا را به ۳ بعد از ظهر تغییر بده” (Move my 2PM meeting tomorrow to 3PM) اصلاح کنید. کورتانا معمولا قادر به تشخیص رویدادها به وسیله‌ی نام آن‌ها در تقویم است؛ بنابراین شما می‌توانید از عبارت‌هایی مانند Move Bad Movie Nite to 8PM (زمان فیلم Bad Movie Nite را به ۸ شب تغییر بده) هم استفاده کنید.

 

تعیین یک یادآور (Set a reminder): کورتانا قادر به یادآوری رویدادهای مورد نظر کاربرها از طریق ابزار Reminders موجود در کورتانا است. برای مثال با گفتن جمله‌ی "فقط برای یکبار، صرف ناهار را هنگام ظهر به من یادآوری کن” (Remind me to take my lunch on time for once at noon) می‌توان با وجود مشغله‌های کاری فراوان، به موقع ناهار را نوش جان کرد! در صورت استفاده از نسخه‌ی موبایلی کورتانا، می‌توانید یادآوری‌هایی را تعیین کنید که در زمان رسیدن به یک مکان معین یا هنگام تماس مخاطب ویژه‌ای با شما، راه‌اندازی شوند.

 

یادآور‌ها را به من نشان بده (Show me my reminders): این فرمان همه‌ی یادآور‌های جاری را نشان می‌دهد. شما همچنین می‌توانید با کلیک روی دکمه‌ی See more با آیکون سه نقطه واقع در بخش Reminders کورتانا و انتخاب History یادآوری‌هایی که قبلا به اتمام رسیده‌اند را مشاهده و حذف کنید.

 

تعیین زنگ هشدار (Set an alarm): درست مانند یادآوری‌ها، می‌توانید زنگ‌های هشداری را برای زمان‌های مشخصی تعیین کنید. همچنین می‌توانید تعیین کنید که آیا این هشدار فقط یکبار اتفاق بیافتد یا به طور منظم تکرار شود.

 

زنگ‌های هشدار مرا نشان بده (Show me my alarms): می‌توانید برای نمایش لیست همه‌ی هشدارهای فعال این عبارت را از کورتانا بپرسید. این فرمان نرم‌افزار جدید Alarms & Clock را اجرا می‌کند؛ جایی که می‌توانید تک تک هشدارهای موجود را اصلاح یا پاک کنید.

 

حتی اگر قصد استفاده از سرویس‌های مایکروسافت را ندارید یادآوری‌ها و هشدارها در ویندوز ۱۰ بدون وابستگی به استفاده از نرم‌افزارهای دیگری، بسیار کاربردی هستند. یادآور‌های ثبت شده به صورت پاپ‌آپ در سینی اعلانیه‌ها نشان داده می‌شوند و هشدارها در زمان نیاز کاربر زنگ خواهند خورد.

 

 دستیار صوتی مایکروسافت, کورتانا

 

به دست آوردن اطلاعات عمومی به طور مستقیم، در صفحه‌ی خانگی کورتانا
نیازی نیست که برای یافتن پاسخ هر سوال ساده‌ای به مرورگر ویندوز مراجعه کنید؛ هم‌اکنون می‌توانید پاسخ سوال‌های خود را به طور ساده و خلاصه‌وار در صفحه‌ی خانگی کورتانا مانند صفحه‌ی کورتانای گوشی‌های هوشمند، مشاهده کنید. نمونه‌ای از سوال‌ و جواب‌های ساده را در زیر مشاهده می‌کنید.

 

قد آقای جف گُلدبلام چقدر است؟ (?How tall is Jeff Goldblum): کورتانا می‌تواند اطلاعات اولیه‌ای مانند قد، وزن، سن، وضعیت تاهل و... از چهره‌های سرشناس را ارائه کند.

 

کلمه‌ی سلول را تعریف کن ("Define Cell”): کورتانا سریعا می‌تواند تعریفی از کلمه‌ی خاصی را ارائه دهد؛ بنابراین نیازی به جستجوی کلمات در اینترنت نیست.

 

روز کارگر چه زمانی است؟ (?When is Labor Day): دستیار صوتی مایکروسافت نه تنها قادر به ارائه‌ی چنین اطلاعات عمومی است؛ بلکه حتی اگر کسی در فیسبوک در مورد چنین تاریخ‌هایی با شما شوخی کرد بهتر است ابتدا با کورتانا مشورتی داشته باشید!

 

اکران فیلم عصر اولتران چه زمانی است؟ (?How long is Age of Ultron): کورتانا قادر به نمایش زمان اکران فیلم ها است؛ اما نمی‌تواند زمان تمدید فیلم‌های تمدید شده را به کاربر اطلاع دهد.

 

چه کسی مدیر عامل شرکت مایکروسافت است؟ (?Who is the CEO of Microsoft): کورتانا قادر به تشخیص هویت افراد مهم جامعه است. به خاطر اینکه علاقه‌ی بیشتری به افراد آمریکایی دارد، احتمال شناسایی افراد نامدار منطقه‌ی سایر کاربران بسیار پایین است.

 

از قطعه‌ی موسیقی فایرفلای چه خبر؟ (?What’s the theme song to Firefly): تعجب نکنید؛ دستیار صوتی مایکروسافت قادر به ارائه‌ی چنین اطلاعاتی هم هست!

 

یک دلار آمریکا معادل چند یِن ژاپن است؟ (?What is one US dollar in Japanese yen): اگر در حال سفر یا در جستجوی مکانی برای گذراندن تعطیلات هستید، با استفاده از کورتانا می‌‌توانید ارزش پول رایج کشور خود را با ارزهای دیگری معادل سازی کنید.

 

ساعت در کالیفرنیا چند است؟ (?What time is it in California): در صورتی که رئیس‌ شما در منطقه‌ی زمانی دیگری زندگی می‌کند، استفاده از این سوال می‌تواند زندگی بخش باشد!

 

همه‌ی این موارد، نمونه‌هایی از نتایج اعلام شده‌ به طور مستقیم در صفحه‌ی مربوط به کورتانا بودند. با این روش مفید نیازی به ترک کردن کاری که در حال انجام آن هستید نیست. البته اگر شخص کورتانا پاسخ سوالی را نداند، مجبور به استفاده از مرورگر و موتور جسجوی بینگ برای دریافت پاسخ خواهید بود. پس اگر به دنبال اجتناب از بازکردن تب‌های مرورگر هستید، بهتر است سوال‌هایی بپرسید که از پاسخ دادن به آن‌ها به وسیله‌ی شخص کورتانا مطمئن هستید.

 

 موتور جستجوی گوگل, مرورگر کروم

با استفاده از کورتانا می توان اطلاعات عمومی را به طور مستقیم بدست آورد .

 

جستجوی آنلاین با نتایج بینگ

با وجود اینکه بیشتر کاربرها از موتور جستجوی گوگل بهره می‌برند، اما با ابزاری که در بخش پایانی مقاله معرفی خواهیم کرد، کاربران طرفدار بینگ مایکروسافت هم می‌توانند بدون کوچ کردن به گوگل، از قابلیت‌هایی که بینگ قادر به ارائه‌ی آن‌ها نیست، استفاده کنند.

 

با این حال، موتور جستجوی بینگ قابلیت‌های بسیار جالبی دارد که کورتانا با استفاده از این جستجوگر قادر به انجام آن‌ها است. در ادامه‌ی مطلب برخی از فرمان‌هایی که جستجوگر بینگ در مرورگر، قادر به پاسخ دادن آن‌ها است را معرفی می‌کنیم.

 

رستوران‌های هندی نزدیک را به من نشان بده (Show me Indian restaurants nearby): به طور شگفت‌انگیز و با کمال سپاسگزاری از جستجوگر بینگ، با این فرمان به نقشه‌ مراجعه نشده و نتایج جستجوی رستوران‌های موجود، در بینگ نمایش داده می‌شوند.

 

تصاویر استیو جابز را نشان بده (Show me pictures of Steve Jobs): با صادر کردن چنین فرمان‌هایی، قادر به استفاده از بخش جستجوی تصویر بینگ برای تقریبا هر عکسی، خواهید بود.

 

ویدیویی از نحوه‌ی دانه کردن انار نشان بده (Show me a video of how to deseed pomegranates): با استفاده از بینگ، می‌توان به چنین ویدیوهای آموزشی دسترسی پیدا کرد.

 

بازی بیسبال بعدی چه زمانی است؟ (?When is the next baseball game): به طور صادقانه، پس از ۴ بار تلاش برای یافتن فرمان‌های صوتی مربوط به ورزش نتیجه‌ی مورد نظر به دست آمد.

 

جمعیت ایالات متحده‌‌ی آمریکا چقدر است؟ (?What’s the population of the United States): جستجوگر بینگ قادر به ارائه‌ی چنین اطلاعاتی که کمی غیر منطقی به نظر می‌رسد هم است.

 

به طور کلی، می توانید از کورتانا برای جستجوی تقریبا همه چیز در وب استفاده کنید. در روشی نوین، کورتانا از موتور جستجوی بینگ برای نتایج وبی خود استفاده می‌کند. بنابراین جواب‌ها نسبت به جستجوگر گوگل کمی محدود هستند. با این حال هنوز هم می‌توان تعداد زیادی از پاسخ‌ها را با استفاده از بینگ حتی بدون تغییر موتور جستجو هم به دست آورد.

همه این نکته را قبول دارند که سیستم عامل ویندوز پر کاربرد ترین سیستم عامل جهان است و می توان آن را محبوب ترین سیستم عامل هم در نظر گرفت. خیلی از کاربران هستند که سال هاست از نسخه های ویندوز استفاده می کنند و شاید بسیاری از ما خودمان را حداقل درباره استفاده از ویندوز حرفه ای بدانیم.

 

اما آنقدر نکته ها و ترفند های ریز در ویندوز وجود دارند که برای یاد گرفتن همه آنها مدت ها زمان لازم است. در ادامه قصد داریم 5 ترفند ساده را آموزش دهیم که با دانستن آنها نه تنها می تواند بهتر و راحت تر از ویژگی های ویندوز استفاده کنید، بلکه می توانید تبدیل به یک کاربر حرفه ای هم بشوید! برای یاد گرفتن این 5 ترفند با ما همراه باشید.

 

 منوی استارت ویندوز, افزایش سرعت کپی فایل ها

اضافه و حذف گزینه های منوی Send to

 

1- تغییر منوی Send to
حتما با منوی Send to آشنا هستید. کافی است روی هر پوشه یا فایلی در ویندوز کلیک راست کنید و در میانه های منوی باز شده send to را پیدا کنید. در حالت عادی گزینه هایی مانند desktop، mail و فشرده سازی در این منوی فرعی وجود دارند اما می تواند خیلی راحت آن را به گونه ای که خودتان دوست دارید تغییر دهید تا گزینه های مورد نظر شما در آن نمایش داده شوند. برای این کار به مسیر زیر بروید:

C:\users\*username*\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\SendTo

 

در این بخش تعدادی فایل مشاهده می کنید که مشابه همان مواردی هستند که در منوی فرعی send to نمایش داده می شوند. برای اینکه گزینه ای را از send to حذف کنید خیلی راحت باید همان مورد را از پوشه ای که در آن حضور دارید حذف کنید. از طرف دیگر برای اینکه گزینه جدیدی را اضافه کنید فقط کافیست پوشه ای را که می خواهید در بخش send to نمایش داده شود کپی کرده و آن را در همین قسمت paste کنید.

 

2- پوشه پیش فرض را تغییر دهید
اگر از ویندوزهای 7 یا 8 استفاده می کنید حتما می دانید که با باز کردن windows explorer پوشه کتابخانه یا library باز می شود. اما برای خیلی از کاربران این پوشه کارایی چندانی ندارد و شاید ترجیح دهید پوشه دیگری به جای آن به نمایش در بیاید. برای تغییر پوشه پیش فرض ویندوز مراحل زیر را انجام دهید:

 

- در کنار دکمه استارت روی windows explorer (یا file explorer) راست کلیک کنید، در منوی باز شده windows explorer (یا file explorer) را پیدا کنید و روی آن هم راست کلیک کرده و properties را انتخاب کنید. در پنجره ای که باز می شود خواهید دید که مسیر هدف چیزی شبیه به AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Libraries تعریف شده است.

 

این مسیر را با هر مسیر دیگری که خودتان ترجیح می دهید عوض کنید. برای مثال اگر دوست دارید با کلیک کردن روی windows explorer پوشه دانلودها باز شود باید از آدرس C:\Users\*Username*\Downloads استفاده کرده و در نهایت روی ok کلیک کنید.

 

3- سرعت کپی کردن فایل ها را افزایش دهید
مایکروسافت تلاش کرده بود در ویندوز 8 سرعت کپی کردن فایل ها را افزایش دهد. با اینکه سرعت این کار در ویندوز 8 نسبت به سایر نسخه های این سیستم عامل بالاتر است، اما هنوز هم با مقدار ایده آل فاصله دارد. اگر دوست دارید سرعت کپی کردن فایل ها را افزایش دهید کافی است از برنامه TeraCopy استفاده کنید. این برنامه جایگزین دیالوگ کپی فایل ها در ویندوز خواهد شد و باید گفت با انجام این کار افزایش سرعت قابل توجهی را مشاهده خواهید کرد.

 

4- حالت God Mode را فعال کنید
 هر چه باشد God Mode اسم جالبی دارد. با فعال کردن این حالت که توسط تیم توسعه دهندگان مایکروسافت ساخته شده، می توانید در یک مکان به تمامی تنظیمات ویندوز دسترسی داشته باشید و دیگر نیازی نیست برای پیدا کردن یک گزینه ساعت ها در کنترل پنل جست و جو کنید. برای فعال کردن God Mode ابتدا یک پوشه روی دسکتاپ بسازید و نام آن را به صورت زیر قرار دهید:

GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}0

 

(البته 0 آخر را کپی نکنید، ما هم برای اینکه ترتیب نوشته حفظ شود آن را به انتهای آن اضافه کرده ایم). پس از تائید، شکل پوشه تغییر پیدا می کند و با باز کردن آن می توانید وارد حالت God Mode شوید. در این حالت بیش از 50 بخش مختلف با لینک به تنظیمات مشخص شده وجود دارند. این نکته را هم اضافه کنیم که اگر از ویندوز ویستا استفاده می کنید شاید با حالت God Mode مشکل پیدا کنید و مجبور شوید سیستم را در حالت safe mode اجرا کنید تا بتوانید پوشه را پاک کنید.

در صورتی که یکی از کابران ویندوز باشید ، حتما کم و بیش با کلید های میانبر آشنایی دارید. میانبر ها باعث افزایش سرعت و عملکرد شما در اجرای فرامین ویندوز می شوند به طور مثال شما می توانید با استفاده از میانبر Alt + F4 یک برنامه و یا یک پنجره ی در حال اجرا در ویندوز را در کسری از ثانیه ببندید.

 

در این مطلب تصمیم داریم ۱۵ کلید میانبر مفید ویندوز را به شما معرفی کنیم. برخی از این میانبر ها را به خوبی میشناسید و از آنها به طور منظم استفاده می کنید اما برخی از آنها نیز ممکن است برای شما جدید باشد که آنها را میتوانید در این مطلب بیاموزید.

 

۱ . حرکت در میان کلمات
فرض کنید در حال تایپ یک متن می باشید ، در صورتی که قصد دارید بین کلمات تایپ شده حرکت کنید از کلید ترکیبی Ctrl و کلید های جهتی استفاده کنید.

 

 میانبر های ویندوز 8, معرفی کلیدهای میانبر

 

۲ . انتخاب کلمه ها با هر حرکت
شما با استفاده از کلید های ترکیبی زیر می توانید کلمات اطراف نشانگر را انتخاب (highlight) کنید.

 

 میانبر های ویندوز 8,کلیدهای میانبر در ویندوز

 

۳ . حذف یک کلمه
در صورتی که قصد دارید یک کلمه را در یک متن حذف کنید ، میتوانید از میانبر Ctrl + Backspace استفاده نمایید.

 

 میانبر های ویندوز 8, میانبر های کیبورد

 

۴ . انتخاب تمام کلمه ها در یک سطر
برای انتخاب تمام کلمه هایی که در یک سطر وجود دارند، می توانید از میانبر Shift + Home یا Shift + End استفاده کنید.

 

 میانبر های ویندوز 8, معرفی کلیدهای میانبر

 

۵ . کوچک کردن (Minimize) تمامی پنجره های در حال اجرا در ویندوز

 

 میانبر های ویندوز , معرفی کلیدهای میانبر

 

۶ . حرکت در بین پنجره های در حال اجرا در مرورگر
با استفاده از کلید ترکیبی Ctrl + Tab می توانید به سادگی ، بین پنجره های در حال اجرا در مرورگر ، جابه جا شوید.

 

 میانبر های ویندوز 8, معرفی کلیدهای میانبر

 

۷ . قفل کردن ویندوز
با این میانبر می توانید کامپیوتر خود را قفل کرده و به صفحه ورود ویندوز هدایت شوید.

 

 میانبر های ویندوز 8, معرفی کلیدهای میانبر

 

۸ . راه اندازی Task Manager
با استفاده از کلید های ترکیبی زیر ، Task Manager ویندوز شما راه اندازی خواهد شد.

 

 میانبر های ویندوز 8, معرفی کلیدهای میانبر

 

۹ . عکسبرداری از کل صفحه
برای گرفتن عکس از کل صفحه نمایش و پنجره های آن میتوانید از میانبر Win + Prt Scr استفاده کنید.

 

 میانبر های ویندوز 8, معرفی کلیدهای میانبر

 

۱۰ . تغییر نام یک فایل یا پوشه
برای تغییر نام یک فایل یا پوشه ، ابتدا فایل مورد نظر را انتخاب کرده و سپس کلید F2 را فشار دهید.

 

 میانبر های ویندوز 8, معرفی کلیدهای میانبر

 

۱۱ . زوم کردن
با استفاده از کلید Ctrl و اسکرول ماوس قادرید تا در بسیاری از برنامه ها مانند مرورگرها ، واژه پرداز ، فتوشاپ و … زوم کنید.

 

 میانبر های ویندوز 8, معرفی کلیدهای میانبر

 

۱۲ . بازگشت به حالت زوم نرمال
در صورتی که از میانبر قبلی (شماره ۱۱) استفاده کرده باشید و حالا قصد دارید زوم صفحه مورد نظر را به حالت نرمال و عادی برگشت دهید ، کافیست از میانبر Ctrl + 0 استفاده کنید.

 

 میانبر های ویندوز 8, معرفی کلیدهای میانبر

 

۱۳ . بازکردن یک تب جدید در مرورگر

 

 میانبر های ویندوز 8, معرفی کلیدهای میانبر

 

۱۴ . بازکردن دوباره تب های بسته شده در مرورگر
در صورتی که یک تب را در مرورگر خود به اشتباه بسته اید می توانید از میانبر Ctrl + Shift + T برای بازگشت ان استفاده کنید.

 

 میانبر های ویندوز 8, معرفی کلیدهای میانبر

 

۱۵ . تمرکز مکان نما بر روی URL / قسمت جستجو در مرورگر
با استفاده از کلید های ترکیبی CTRL + L  می توانید به سرعت آدرس موجود در بالای مرورگر خود را انتخاب کرده و روی ان عمل ویرایش و … انجام دهید

اضافه کردن عکس به صفحات اکسل همچون انجام این کار در دیگر برنامه‌های مجموعه آفیس کاری ساده است. از منوی Insert گزینه Pictures را انتخاب کرده و پس از مراجعه به محل ذخیره‌سازی تصویر موردنظر روی هارد‌دیسک، آن را در بخش دلخواه از صفحه قرار می‌دهید.

 

تابه‌ حال تصاویر را میان اطلاعات وارد شده در سلول‌های اکسل گنجانده‌اید؟ هنگام اعمال تغییرات در سطرها و ستون‌های موجود در صفحه، مشکلی در اندازه تصویر مشاهده نکرده‌اید؟ بگذارید مشکلی را که مدنظرمان است با یک مثال برایتان شرح دهیم.

فرض کنید مجموعه‌ای از 20 ردیف اطلاعات را در ستون A و مجموعه‌ای از 20 ردیف اطلاعات را نیز در ستون H از نرم‌افزار اکسل وارد کرده‌اید. در این میان تصویری را نیز در صفحه اکسل فراخوانی کرده و ردیف‌های 5 تا 10 از ستون‌های B تا G را نیز به آن اختصاص داده‌اید. درحالت عادی همه چیز درست است و هیچ مشکلی وجود ندارد؛ اما فرض کنید برای انجام محاسباتی روی اطلاعات وارد شده در سلول‌ها، ستون‌های C تا F را پنهان (Hide) می‌کنید.

 

در این شرایط تصویر موجود در صفحه برای شما دردسرساز می‌شود؛ زیرا ستون‌های میانی در زیر تصویر پنهان شده و ستون H به سمت چپ حرکت می‌کند. در ادامه محتوای ردیف 5 تا 10 از ستون H که شامل اعداد و اطلاعاتی بوده در زیر تصویر فراخوانی شده قرار می‌گیرد و ظاهر گرافیکی صفحه اکسل شما نیز به‌هم می‌ریزد. این شرایط در صورت بروز هرگونه تغییر همچون پنهان کردن هریک از ردیف‌ها، اعمال فیلترها و ... نیز ممکن است رخ دهد و رهایی از آن نیازمند یک تغییر ساده است:

 

1ـ تصویر فراخوانی شده در نرم‌افزار را انتخاب کرده و کلیک راست ماوس را روی آن فشار دهید.

 

2ـ روی گزینه Size and Properties کلیک کرده و در پنجره به‌نمایش درآمده بخش Properties را انتخاب کنید.

 

قراردادن عکس در اکسل, آموزش کامپیوتر

 

3ـ در نهایت گزینه Move and size with cells را فعال کرده و با کلیک روی Close تغییرات را ذخیره کنید.

 

4ـ از حالا به بعد هر تغییری که روی سطرها و ستون‌ها ایجاد شود نیز مشکلی در ترکیب ظاهری فایل اکسل شما ایجاد نمی‌کند و تصویر/تصاویر فراخوانی شده باتوجه به تغییرات اعمال شده، تغییر اندازه داده و به‌ عنوان مثال چنانچه باید ردیف‌های 5 تا 10 و ستون‌های B تا G را به خود اختصاص دهند همواره در همین فضا جای می‌گیرند.

یکی از جذابیت‌های گرافیکی ویندوز 8.1، صفحه شروع آن با کاشی‌های رنگارنگی است که در اندازه‌های ریز و درشت همچون مجموعه عکس‌های کلاژ شده در یک تابلو به چشم می‌خورد. بسیاری از کاربران، منوی استارت ویندوزهای پیشین را به صفحه شروع این ویندوز ترجیح می‌دهند و برخی دیگر نیز کم کم دارند به این صفحه جدید عادت می‌کنند.

 

اما مشکلی که بسیاری از کاربران در به‌کارگیری صفحه شروع با آن مواجه می‌شوند، کم بودن فضای اختصاص یافته به کاشی‌ها و پوشش کم تعداد کاشی‌ها در این صفحه است. به‌عبارت دیگر کاربران به تعداد محدودی از کاشی‌ها در هر صفحه دسترسی دارند و باید برای دسترسی به کاشی‌های زنده برنامه‌ها و ابزارهای دیگر، صفحه را به سمت راست اسکرول کنند.

 

اگر شما نیز مانند این کاربران دنبال روشی برای افزایش تعداد کاشی‌های به‌نمایش درآمده در صفحه شروع هستید، می‌توانید از این ترفندها کمک بگیرید:

 

روش اول: تغییر اندازه کاشی‌ها
1ـ‌ ساده‌ترین اقدام برای افزایش تعداد کاشی‌های به‌نمایش درآمده در صفحه شروع، کوچک کردن آنهاست. هرچه کاشی‌های به‌نمایش درآمده کوچک‌تر باشد، فضا برای کاشی‌های دیگر باز می‌شود و کاشی‌های بیشتری در هر صفحه جا می‌گیرد.

 

2ـ برای تغییر اندازه کاشی‌ها کافی است روی هریک از آنها کلیک راست ماوس را فشار داده و پس از مراجعه به منوی Resize، یکی از گزینه‌های موجود را باتوجه به رزولوشن صفحه‌نمایش و قدرت بینایی خود انتخاب کنید. مطمئنا انتخاب اندازه Small موجب می‌شود کاشی‌های بیشتری در صفحه جا بگیرد.

 

توجه: با کوچک شدن کاشی‌ها تغییراتی در چیدمان آنها ایجاد می‌شود.
چنانچه این تغییرات موجب ایجاد فضای خالی میان آنها شد، می‌توانید با کشیدن و رها کردن کاشی‌های دیگر در فضاهای خالی ایجاد شده، آنها را نیز پر کرده و به بهترین نحو از فضای موجود برای چیدمان کاشی‌ها در صفحه کمک بگیرید.

 

روش دوم: افزایش ردیف‌ها و تغییر اندازه
1ـ صفحه شروع در ویندوز 8.1 به‌طور پیش‌فرض چهار ردیف را به کاشی‌ها اختصاص می‌دهد، اما در صورتی‌که از نمایشگر مجهز به رزولوشن بالا استفاده می‌کنید این قابلیت در اختیار شما قرار می‌گیرد تا ردیف‌های کاشی را افزایش دهید. افزایش ردیف نیز یکی دیگر از راه‌های افزایش تعداد کاشی‌های موجود در هر صفحه است. برای انجام این کار کافی است به صفحه شروع وارد شوید و کلیدهای Windows + i را همزمان فشار دهید.

 

سئو سایت فروشگاهی یکتا از خدمات برترسئو

بهینه سازی یا سئو سایت های فروشگاهی گرد از مهمترین موضوعات قابل پروا برای پکیج سئو فروشگاهی میموس می باشد ، در حالی که در بسیاری از فروشگاه های مبتنی بر وب نادیده گرفته می شود. سئو فروشگاه اینترنتی می تواند شدامد اکثریت را برای شما به ارمغان آورد ، یکی از دغدغه های مدیران سایت های فروشگاهی افزایش رتبه سایت در کلمات کلیدی محصولات و خدمات خود میباشد.

تیم دکترسئو با سالها تجربه پیاده سازی موفق سئو و بهینه سازی سایت و اجرای سرویس های اینترنت مارکتینک تجربه بسیار بالایی در بهینه سازی سایت های فروشگاهی دارد و میتواند سایت فروشگاهی شما را در این راه مشکل و پیچیده هدایت کند.

2ـ با فشردن این کلیدها، صفحه تنظیمات کاشی‌ها برای شما نمایش داده می‌شود. اولین گزینه در این صفحه Show more tiles on the Start screen نام دارد که با فعال کردن آن، ردیف‌های موجود در صفحه شروع به تناسب رزولوشن صفحه‌نمایش افزایش می‌یابد.

 

3ـ با برگشت به صفحه شروع مشاهده خواهید کرد ردیف‌های اختصاص یافته به کاشی‌ها بیشتر شده و پس از این افزایش ردیف، با استفاده از روش تغییر اندازه کاشی‌ها به اندازه‌های کوچک‌تر می‌توانید افزایش فضای چند برابری را در صفحه شروع داشته باشید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.