قالب های فارسی وردپرس 1

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 1

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

5 ابزار رایگان برای کاهش سایز فایل‌های MP3، PDF، عکس و ویدیو

فناوری همواره در جهت بهره‌وری حرکت کرده است. فارغ از قدرت پردازنده‌های ما، کاهش سایز فایل‌ها به بهبود سرعت کمک خواهد کرد و در نهایت پخش یک فایل ویدیویی بر روی اینترنت و یا انتقال دسته‌ای از فایل‌ها نیازمند زمان کمتری باشد.

 

خبر بد این است که بسیاری از فایل‌های ما برای چنین مصارفی بهینه نشده‌اند. در فایل‌های ما بسیاری از داده‌های ناخواسته وجود دارد که حذف آن‌ها هیچ تأثیری بر روی کیفیت تصاویر شما نخواهد گذاشت. بدون شک کاهش سایز یک فایل می‌تواند بین آپلود یک ویدیو بر روی توییتر و یا ارسال یک دسته از اسناد در یک ایمیل متفاوت باشد. حال خبر خوب این است که ابزارهای آنلاین رایگان زیادی در این زمینه وجود دارند که می‌توانند در کاهش اندازه سایز فایل‌های شما به کمکتان بیایند. در ادامه همراه ما باشید.

 

Compressify : کاهش سایز فایل‌های ویدیویی تا 60 درصد

اگر شما مدت زمان زیادی را برای آپلود شدن یک فایل ویدیویی بر روی شبکه اجتماعی و یا یک وب‌سایت منتظر می‌مانید، این به دلیل حجم بالای سایز شماست. قطعاً هر چه سایز ویدیو شما کمتر باشد، آن سریع‌تر بارگذاری و یا آپلود خواهد شد.

 

 کاهش حجم ویدیو , کاهش سایز آهنگ

ابزار آنلاین رایگان کاهش حجم فایل های ویدیویی

 

وب‌سایت Compressify می‌تواند تمامی فایل‌های ویدیویی شما را تا حجم 8 مگابایت کاهش دهد و آن‌ها را به فرمت WebM (یک فرمت ویدیویی طراحی شده توسط گوگل مخصوص پلتفرم اینترنت) تبدیل خواهد کرد. نتیجه‌ی نهایی برای شما کاهش سایز 20 الی 60 درصدی ویدیوهای شما نسبت به نسخه اصلی آن است. این ایده برای ویدیوهای آپلودی شما بر روی اینترنت و به خصوص شبکه‌های اجتماعی ایده آل است؛ چرا که فایل‌های شما بدون هرگونه کاهش رزولوشن و یا از دست دادن کیفیت فشرده خواهد شد.

البته که Compressify کمی از نظر فرمت‌ها محدود است اما شما می‌توانید از طریق وب‌سایت ClipChamp ویدیوهای خود را به صورت رایگان به فرمت‌های دیگری تغییر دهید.

 

CompressNow : کنترل و کاهش سایز فایل تصاویر

وقتی شما یک تصویر با رزولوشن 13 مگاپیکسلی از همراه با دوربین گوشی هوشمند خود می‌گیرید، بدون شک نمی‌دانید که آن تصویر دارای چه سایزی است. به نظر شما ضروری نیست قبل از اشتراک گذاری آن، سایز تصویر مورد نظرتان را بدانید؟

 

 کاهش حجم ویدیو , کاهش سایز آهنگ

کاهش سایز عکس

 

وب‌سایت CompressNow قادر است تصاویری با فرمت‌های JPEG، PNG و یا GIF را به یکدیگر تبدیل کرده و یا به شما امکان کنترل بر روی سایز این تصاویر را اهدا کند. این سرویس همچنین می‌تواند به شما امکان کار بر روی چند فایل به صورت هم‌زمان را بدهد.

 

تنها کافیست تصاویرتان را بر روی مرورگر درگ و دراپ کنید و یا از پنل مربوط به آپلود (Upload Image) استفاده کنید. اگر می‌خواهید مشخص کنید که سطح فشرده سازی تصاویر شما چه مقدار باشد می‌توانید با حرکت دادن ناو موجود در بالای صفحه، میزان آن را که با درصد نشان داده می‌شود تغییر دهید. در انتها بر روی دکمه Compress Now کلیک کنید. ساده و آسان!

 

SmallPDF : فشرده سازی فایل‌های پی دی اف حتی از فضاهای ابری

یک پی دی اف جزو امن‌ترین فرمت‌ها برای اشتراک گذاری آنلاین است. شما می‌توانید آن‌ها را رمزگذاری کرده و یا برای آن‌ها سطح دسترسی ایجاد کنید.

 

 کاهش حجم ویدیو , کاهش سایز آهنگ

نرم افزارهای آنلاین کاهش حجم فایل های پی دی اف

 

اما شما می‌توانید محتوای حرفه‌ای‌تری را با PDF گرد هم آورید که البته منجر به بالا رفتن سایز فایل سندتان نیز خواهد شد. SmallPDF یکی از بهترین ابزار ویرایش پی دی اف آنلاین است که فایل‌های شما را تا 144dpi کاهش می‌دهد تا بتوانید از فایل‌هایتان با خیال راحت استفاده کنید. نکته جالبی که در خصوص این سرویس وجود دارد این است که نه تنها شما می‌توانید از روی هارد درایو خود فایل‌های پی دی اف را آپلود کنید بلکه می‌توانید آن‌ها را به صورت مستقیم از روی سرویس‌های فضای ابری دراپ باکس و گوگل درایو نیز برگزینید.

 

MP3Smaller : کاهش سایز یک MP3 با سرعت جت

MP3 فرمت رایج فایل‌های موسیقی امروزی است. اگر شما می‌خواهید سایز یکی از این فایل‌ها را کاهش دهید کافیست به وب‌سایت MP3Smaller رفته، فایل (تا سقف 50 مگابایتی) خود را آپلود کرده و یکی از گزینه‌ها را انتخاب کنید.

 

 کاهش حجم ویدیو , کاهش سایز آهنگ

کاهش سایز فایل‌های صوتی 

 

این تنظیمات بر روی بیت ریت صوتی فایل‌های شما تأثیر خواهد گذاشت که اگر شما استفاده ساده‌ای از آن فایل موسیقی داشته باشید، این کاهش کیفیت چندان هم برای شما قابل لمس نخواهد بود. برای بهترین نتیجه از سایز معمول (بیت ریت 128kbps) استفاده کنید. اگر خواهان کیفیت بالاتری هستید از بیت ریت 192kbps یا 256kbps و یا اگر قصد استخراج با کیفیت بسیار بالا دارید از بیت ریت 320kbps استفاده کنید.

 

Ezyzip : وقتی هیچ چیز فایل‌های شما را فشرده نمی‌کند، آن را زیپ کنید

ابزارهای آرشیو سازی یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای کاهش سایز هرگونه فایلی هستند و این در حالیست که بر روی کیفیت آن‌ها هیچ تأثیری را نخواهند گذاشت. یکی از بهترین برنامه‌های تحت وب زیپ سازی فایل‌ها نیز Ezyzip است.

 

 کاهش حجم ویدیو , کاهش سایز آهنگ

نرم افزار آنلاین فشرده سازی فایل ها

 

تنها کافیست بر روی Choose Files کلیک کرده و فایل‌های مورد نظر برای فشرده سازی را انتخاب کنید. سپس برای فایل زیپ جدید یک اسم انتخاب کنید و در انتها بر روی دکمه Zip Files بفشارید تا فایل‌های شما به حالت زیپ دربیایند. به طور معمول با استفاده از این ابزار، فایل‌های شما از 15 الی 30 درصد فشرده‌تر از گذشته خواهند شد. علاوه بر آن باید اشاره کرد که به لطف Ezyzip شما می‌توانید این فایل‌ها را نیز با دوستان خود به اشتراک بگذارید.


 

سرعت اینترنت‌تان از آنچه تصور می‌کردید در اختیار داشته باشید پایین‌تر است و شرکت ارائه‌کننده سرویس نیز به شما اعلام می‌کند اتصال شما بخوبی انجام شده و رایانه شما به‌صورت مخفیانه در حال مصرف ترافیک اینترنتی است؟ آیا می‌دانید آلوده شدن به انواع بدافزارها، ویروس‌ها و دیگر فایل‌های مخرب می‌تواند فعالیت‌های پنهان تبادل اطلاعات میان رایانه شما و سرورهای خرابکاران را به‌همراه داشته باشد؟

 

اتصالات به اینترنت, ویرایشگر متنی ویندوز

چه نرم‌افزارهایی از رایانه شما به کدام سرورها و مقصدهای خارجی اتصال پیدا کرده‌اند

 

تابه‌حال به این فکر کرده‌اید چطور می‌توان همه اتصالات صورت گرفته به سرورهای دیگر و اطلاعات مبادله شده به‌صورت پنهانی در ویندوز را ردگیری کرد و روی آنها نظارت داشت؟ اگر تا به‌ حال هیچ نظارتی روی این اتصالات نداشته‌اید، همین حالا دست به کار شوید و با استفاده از ترفندی که به شما آموزش می‌دهیم، بدون نیاز به هیچ نرم‌افزار جانبی دیگری با کمک ویندوز، همه این ارتباطات پنهان را کشف کنید.

 

چنانچه از ویندوز ویستا یا 7 استفاده می‌کنید روی منوی استارت کلیک کرده، عبارت CMD را تایپ کنید و در ادامه روی نتیجه یافت شده با همین عنوان کلیک راست ماوس را فشار داده و گزینه Run as Administrator را انتخاب کنید.

 

چنانچه از ویندوز 8 یا 10 استفاده می‌کنید روی گزینه استارت کلیک راست ماوس را فشار داده و از منوی به‌نمایش درآمده گزینه (Command Prompt (Admin را انتخاب کنید.

این فرمان را در خط فرمان تایپ کرده و کلید اینتر را فشار دهید:

netstat -abf 5 » beytoote.txt

 

حدود دو دقیقه صبر کنید تا گزارش کاملی از همه اتصالات پنهانی و تبادلات انجام شده در این مدت زمان، ثبت و در فایل  beytoote.txt ذخیره شود.

پس از پایان یافتن مدت زمان دلخواهتان (به‌عنوان مثال دو دقیقه) کلیدهای Ctrl+C را فشار دهید تا عملیات ثبت گزارش‌ها متوقف شود.

 

حالا کافی است فرمان زیر را در خط فرمان وارد کنید تا فایل گزارش beytoote.txt توسط ویرایشگر متنی ویندوز باز شود.

beytoote.txt

 

با کمی دقت در فایل گزارش به‌نمایش درآمده مشاهده خواهید کرد چه نرم‌افزارهایی از رایانه شما به کدام سرورها و مقصدهای خارجی اتصال پیدا کرده‌اند و براحتی با بررسی این اتصالات پنهان می‌توانید گزینه‌های مشکوک را شناسایی و نسبت به جلوگیری از فعالیت آنها اقدام کنید.

ممکن است برای شما نیز پیش آمده باشد که مایل باشید در محیط ویندوز لیست کلیه‌ی فایل‌های موجود در یک پوشه را استخراج کنید. این کار به راه‌ها و روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است. اما هم‌اکنون قصد داریم به معرفی روشی بپردازیم که با استفاده از آن می‌توانید تنها با یک راست‌کلیک بر روی پوشه و انتخاب گزینه‌ی مورد نظر، لیست فایل‌های موجود در یک پوشه را کپی کنید. هم‌اکنون به معرفی این ترفند خواهیم پرداخت.

 

بدین منظور ابتدا در منو یا صفحه‌ی Start عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا محیط ویرایش‌گر رجیستری باز شود.

 

کپی لیست فایل‌های موجود در یک پوشه با راست‌کلیک بر روی آن , راست کلیک

 

در محیط رجیستری به مسیر زیر بروید:

HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell

 

کپی لیست فایل‌های موجود در یک پوشه با راست‌کلیک بر روی آن , راست کلیک

محیط ویرایش‌گر رجیستری

 

اکنون بر روی کلید shell راست‌کلیک کرده و New > Key را انتخاب کنید. نام این کلید جدید را copylist قرار دهید.

 

کپی لیست فایل‌های موجود در یک پوشه با راست‌کلیک بر روی آن , راست کلیک

 

حال در حالی که کلید copylist در حالت انتخاب است، از سمت راست پنجره روی (Default) دوبار کلیک کنید.

 

کپی لیست فایل‌های موجود در یک پوشه با راست‌کلیک بر روی آن , راست کلیک

اضافه کردن گزینه به راست کلیک

 

در پنجره‌ی بازشده در قسمت Value data عبارت Copy File List to Clipboard را وارد نموده و روی دکمه‌ی OK کلیک کنید.

 

کپی لیست فایل‌های موجود در یک پوشه با راست‌کلیک بر روی آن , راست کلیک

 

در مرحله‌ی بعد، روی کلید copylist راست‌کلیک کرده و New > Key را انتخاب نمایید. نام این کلید جدید را command قرار دهید.

 

کپی لیست فایل‌های موجود در یک پوشه با راست‌کلیک بر روی آن , راست کلیک

 

اکنون در حالی که کلید command در حالت انتخاب است، از سمت راست صفحه بر روی (Default) دوبار کلیک کنید.

 

کپی لیست فایل‌های موجود در یک پوشه با راست‌کلیک بر روی آن , راست کلیک

 

در صورتی که مایل هستید محتویات کپی شده تنها شامل نام فایل‌‌های موجود در پوشه باشد، در پنجره‌ی بازشده در قسمت Value data عبارت زیر را عیناً وارد نمایید:

cmd /c dir "%1" /b /a:-d /o:n | clip

 

اما اگر مایلید علاوه بر نام فایل‌ها، سایر جزئیات آن‌ها شامل تاریخ و حجم هر یک نیز کپی شوند، این دستور را در Value data وارد کنید:

cmd /c dir "%1" /a:-d /o:n | clip

 

کپی لیست فایل‌های موجود در یک پوشه با راست‌کلیک بر روی آن , راست کلیک

 

در نهایت بر روی دکمه‌ی OK کلیک کنید.

 

اکنون اگر بر روی یک پوشه راست‌کلیک کنید، در منوی راست‌کلیک گزینه‌ای به نام Copy File List to Clipboard به چشم می‌خورد. با انتخاب آن، لیست فایل‌های موجود در آن کپی می‌شود. سپس می‌توانید در محل دلخواه خود این محتوا را Paste کنید.

در صورتی که دستور اول را انتخاب کرده باشید چنین محتوایی کپی خواهد شد:

 

کپی لیست فایل‌های موجود در یک پوشه با راست‌کلیک بر روی آن , راست کلیک

 

و اگر دستور دوم را انتخاب کرده باشید چنین محتوایی در کلیپ‌بورد ذخیره می‌گردد:

 

کپی لیست فایل‌های موجود در یک پوشه با راست‌کلیک بر روی آن , راست کلیک

 

در صورتی که مایل هستید این گزینه را از منوی راست‌کلیک حذف کنید، کافی است بر روی کلید copylist که ایجاد کردید راست‌کلیک کرده و Delete را انتخاب کنید.

هنگامی که شما در سیستم‌عامل مک روی یک فایل فشرده (ZIP) دوبار کلیک می‌کنید به‌طور خودکار محتوای فایل موردنظر از حالت فشرده استخراج شده و فایل فشرده به سطل زباله سیستم‌عامل انتقال داده می‌شود. 

این عملکرد ممکن است در خیلی از موارد عالی باشد، اما آیا تابه‌حال به این نکته توجه کرده‌اید که اگر کاربر تمایلی به این رفتار سیستم‌عامل نداشته باشد چه‌کاری باید انجام دهد؟ به‌عنوان مثال ممکن است کاربر نخواهد فایل فشرده اصلی به‌طور خودکار حذف شود یا حتی بخواهد فایل‌هایی که از فایل فشرده استخراج می‌شوند در پوشه‌ای خاص روی رایانه ذخیره شوند.

 آموزش بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو سوژه بسیار مفصل است ما کوشش میکنیم بهینه سازی سایت را به شما یاد دهیم که خودتان پیشه سئوی سایت خود را انجام دهید، منظور از موتورهای جستجو، جستجوگرهای مطرح مثل گوگل، بینگ و یاهو میباشد. با این نوشتار کوشش داریم کمی این موضوع را شرح دهیم، و بعضی از موارد مهم آنرا بیان داریم، ۱۵ گام که در این نوشتار شناسایی شده روشنگری بسیار مختصر دارند و تنها نام گرفته شده است، بعدها هرگام گسترده توضیح و کالبدشناسی داده میشود.


آموزش بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو


چرا سایت شما به بهینه سازی (سئو سازی) بیچارگی دارد؟


اگر نوشته ای « سئو چیست؟ » را کامل خوانده باشید احتیاج به سؤال کردن این سوال ندارید؛ بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو به سایت شما کمک میکند الی با پیمان گیری در صفحات اول موتورهای جستجو، بهینه سازی سایت در گوگل  بازدیدکنندگان کاملا رایگان و زیادی را از طریق موتورهای جستجو همانند گوگل، یاهو، بینگ و … جذب کنید، آمارگرفتن بازدید سایت خود را افزایش دهید و به تجارت الکترونیکی خویش رونق بخشید.


چگونه سایت خویش را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنیم؟


بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو در مدت مختصر میسر نیست و یا اگر میسر هم باشید دوامدار نیست. سئو سازی سایت برای موتورهای جستجو مدت زمانی را میطلبد که موتورهای جستجو از صحت و کیفیت سایت شما آگاه گردند و در صفحات اول موتورهای جستجو قرار دهند.

دوست دارید با منویی مخفی که برای مدیریت این رفتار در سیستم‌عامل مک مورد استفاده قرار می‌گیرد آشنا شوید تا تغییرات دلخواهتان را روی آن اعمال کنید؟ از ترفند زیر برای انجام این کار کمک بگیرید:

 

فایندر را باز کرده و از بخش Devices در نوار کناری سمت چپ روی آیکونی که مربوط به رایانه شماست کلیک کنید.

 

از درایو سیستمی مک، به مسیر زیر مراجعه کنید:

System » Library » CoreServices » Applications

 

همان‌طور که می‌دانید برنامه Archive Utility به‌صورت پیش‌فرض مدیریت فایل‌های فشرده در مک را به عهده دارد. پس حالا روی این نرم‌افزار کلیک راست ماوس را فشار داده و از منوی به‌نمایش درآمده روی Show Package Contents کلیک کنید.

 

اکنون می‌توانید فایل‌های تشکیل‌دهنده این نرم‌افزار را مشاهده کنید. از سمت چپ پوشه Contents را انتخاب کرده و در ادامه پوشه Resources را انتخاب کنید. سپس فایل Archives.prefPane را پیدا کرده و روی آن دوبار کلیک کنید تا پنجره تنظیمات سیستمی (SystemPreferences) باز شود.

 

گزینه هشداری در این پنجره برای شما نمایش داده می‌شود. با کلیک روی Install عملیات نصب را تائید کنید.

اکنون بخش مدیریت فایل‌های فشرده به تنظیمات سیستمی مک اضافه شده است. برای استفاده از آن کافی است به System Preferences مراجعه کنید و روی آیکون Archives فشار دهید.

 

دو گزینه اول و دوم به شما این امکان را می‌دهد تا مشخص کنید فایل‌های استخراج شده از فایل فشرده در چه محلی ذخیره شود و پس از استخراج نیز چه اتفاقی برای فایل فشرده اولیه رخ دهد. در ادامه نیز گزینه‌های انتهایی برای مدیریت ابزار فوق هنگام ایجاد فایل‌های فشرده کاربرد دارد. به‌عنوان مثال هنگامی که چند فایل را در فایندر انتخاب کرده و با کلیک راست ماوس گزینه Compress Items را انتخاب می‌کنید فایل فشرده‌ای در فرمت موردنظر شما و در مسیر مشخص شده برای شما ایجاد می‌شود که همه این تنظیمات از بخش جدیدی که به تنظیمات سیستمی اضافه شده قابل مدیریت است.

در شرایط عادی مطمئنا نیازی به ری‌استارت کردن مرورگر (بستن و اجرای مجدد آن) وجود ندارد، اما گاهی ممکن است به هر دلیلی چاره‌ای جز این کار نداشته باشید. 

رایج‌ترین روش برای ری‌استارت کردن مرورگر، استفاده از گزینه Close برای بستن آن و در ادامه اجرای مجدد با دوبار کلیک روی آیکون برنامه است. این روش مشکلی ندارد، اما همان‌طور که می‌دانید این صفحه به دوستداران ترفند اختصاص دارد و مرورگر کروم نیز مملو از قابلیت‌های پنهان است.

 

یکی از این قابلیت‌های پنهان مرورگر، دریافت فرمان‌های خاص با استفاده از نوار آدرس است. به‌عبارت دقیق‌تر مرورگر کروم قادر است مجموعه فرمان‌های مختلفی را با استفاده از نوار آدرس و تایپ عبارت //:chrome در اختیار شما قرار دهد که یکی از این فرمان‌ها نیز برای ری‌استارت کردن سریع مرورگر کاربرد دارد. این فرمان به‌شرح زیر است:

 chrome://restart

 

اکنون که با این فرمان آشنا شدید می‌توانید به‌صورت یک ترفند برای ری‌استارت کردن سریع مرورگر از آن کمک بگیرید، ولی برای ساده‌تر شدن کار نیز یک ترفند دیگر را با این ترفند ترکیب می‌کنیم تا این فرمان را به فهرست سایت‌های دلخواه در مرورگر اضافه کنیم و بدون نیاز به تایپ فرمان، با یک کلیک روی آن، دستور ذکر شده را فراخوانی کنید. برای استفاده از این ترفند به این روش عمل کنید:

 

پیش از هر چیز مطمئن شوید نوار بوکمارک‌ها در مرورگر فعال است. برای اطمینان می‌توانید کلیدهای Ctrl+Shift+B را فشار دهید.

حالا به یک سایت دلخواه مراجعه کرده و آیکون آن را از سمت چپ نوار آدرس با روش کشیدن و رها کردن به داخل نوار بوکمارک انتقال دهید.

 

روی گزینه اضافه شده به نوار بوکمارک کلیک راست ماوس را فشار داده و گزینه Edit را انتخاب کنید.

در بخش Name عنوانی دلخواه همچون «ری‌استارت کروم» را وارد کنید.

 

در بخش URL نیز عبارت زیر را وارد کنید:

chrome://restart

با کلیک روی Save تغییرات را ذخیره کنید.

از حالا به بعد برای ری‌استارت سریع مرورگر کافی است روی گزینه ایجاد شده در نوار بوکمارک یک‌بار کلیک کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.