تاکنون توضیحات مفصلی درباره ویندوز ۷ و امکانات آن و همچنین نحوه کار با ابزارهای موجود در آن در این صفحه ارائه شدهاست.
حال وقت آن رسیده که به برخی ویژگیهای پیشرفته این ویندوز در قالب سطوح متوسط و پیشرفته آموزشها بپردازیم.
بیشتر مطالبی که تاکنون عنوان شده، مربوط به استفاده از یک سیستم که به اصطلاح آن را Stand alone میخوانند، بوده و به عبارت دیگر همینقدر که شما یک نسخه از ویندوز ۷ را روی یک رایانه نصب میکردید، به اغلب این امکانات و ویژگیها دسترسی داشتید. اما مسلما ویندوز ۷ در محیط شبکه، چه شبکههای کوچک خانگی، چه شبکههای محلی و در نهایت حین اتصال به اینترنت، رفتارها، ویژگیها و امکانات خاصی را خواهد داشت که دانش استفاده از آنها را میطلبد. در این شماره نحوه راهاندازی یک شبکه HomeGroup را عنوان میکنیم.
قبل از راهاندازی یک HomeGroup دانستن چند نکته ضروری است:
• اول آنکه HomeGroup را فقط میتوانید روی ویندوز ۷ راهاندازی کنید و همینطور تنها میتوانید رایانههایی را که سیستمعامل آنها ویندوز ۷ است، به این شبکه متصل کنید.
HomeGroup در تمامی ویرایشهای مختلف ویندوز ۷ در دسترس است، اما بدانید که ویرایشهای Starter و Home Basic فقط قادر به اتصال به یک HomeGroup است و نمیتواند آن را راهاندازی کند.
• نکته دوم آنکه HomeGroup فقط میتواند در Home network راهاندازی شود.
هنگامی که رایانهتان را به یک شبکه متصل میکنید، ویندوز ۷ همان ابتدا از شما میخواهد که Network Location را مشخص کنید. این انتخاب به صورت خودکار تنظیمات Firewall و تنظیمات امنیتی سیستمعامل شما را برای همان نوع از شبکه اعمال خواهد کرد.
اگر پس از آن رایانهتان را به یک نوع شبکه دیگر، مثلا یک شبکه Public (از دید ویندوز ۷) متصل کنید، بهتر آن است که Network Location آن را نیز تغییر دهید تا مطمئن باشید تنظیمات امنیتی مناسب برایتان اعمال خواهد شد. برای این منظور باید از پنجره Network and Sharing Center (پاورقی یک) روی گزینهای که ذیل عبارت Network مشاهده میشود کلیک کنید تا پنجره Set Network Location باز شود.
در این پنجره میتوانید از میان سه گزینه Home Work و Public، گزینه مناسب را انتخاب کنید.
Home network را هنگامی انتخاب کنید که رایانهتان عضوی از یک شبکه خانگی است یا اینکه به تمامی افراد و ابزارهای متصل به یک شبکه اطمینان دارید. در این حالت ابزار Network discovery فعال است که به واسطه آن میتوانید تمامی سیستمهای متصل به شبکه را ببینید و همینطور آنها نیز میتوانند رایانه شما را مشاهده کنند. در آینده بیشتر درباره این ابزار صحبت خواهیم کرد.
Work network را وقتی انتخاب کنید که رایانهتان در یک شبکه محلی کوچک عضویت دارد. در این حالت نیز Network discovery فعال است اما نمیتوانید سیستمتان را به یک HomeGroup متصل کنید.
هنگامی که به یک شبکه عمومی که مصداق بارز آن اینترنت بدون واسطه مسیریاب (Router) است متصل میشوید، باید Public network را انتخاب کنید. در این حالت سیستم شما از دید دیگر ابزارهای متصل به شبکه پنهان خواهد بود؛ علاوه بر این سیستمعاملتان بیشترین امنیت را در مقابل بدافزارها خواهد داشت. در این حالت علاوه بر اینکه نمیتوانید به یک HomeGroup متصل شوید، Network discovery نیز غیرفعال است.
اگر از فناوریهای وایرلس برای اتصال به اینترنت استفاده میکنید، باز هم بهتر است Public را به عنوان Network Location برگزینید.
•سومین نکته هم آن است که HomeGroup هیچگونه اطلاعاتی را برای مایکروسافت ارسال نمیکند!
پس از ذکر این مقدمات، نوبت به توضیح درباره راهاندازی یک HomeGroup میرسد. همانطور که عنوان شد، تمامی ویرایشهای ویندوز ۷ غیر از Starter و HomeBasic میتوانند یک HomeGroup ایجاد کنند. برای این منظور از پنل سمت چپ پنجره Network and Sharing Center گزینه HomeGroup را انتخاب کنید. همینطور میتوانید این عبارت را در Search box منوی استارت تایپ یا از Control Panel به آن دسترسی پیدا کنید.
اگر Network Location سیستمتان روی Home تنظیم نشدهباشد، ادامه کار برایتان میسر نخواهد بود؛ پس حتما آن را بدرستی تنظیم کنید. در پنجره HomeGroup روی دکمه Create a homegroup کلیک کنید. در پنجرهای که باز میشود، میتوانید تعیین کنید چه مواردی در شبکه به اشتراک گذاشته شود. شما میتوانید از میان کتابخانههای مختلف، موارد موردنظرتان را انتخاب کنید. همچنین میتوانید Printer متصل به سیستمتان را نیز به اشتراک بگذارید.
پس از کلیک روی دکمه Next، در پنجره بعد به شما یک کلمه عبور نمایش داده میشود که توسط سیستم تولید شده و باید آنرا نگاه دارید؛ زیرا هنگام اتصال رایانههای دیگر به شبکه HomeGroup که ایجاد کردهاید، به این کلمه عبور نیاز خواهید داشت. اکنون با کلیک روی دکمه Finish مراحل ایجاد HomeGroup شما به پایان میرسد.
پس از ایجاد HomeGroup میتوانید از طریق روشهای پیشگفته به پنجره تنظیمات آن دسترسی یابید و تغییرات موردنظرتان را اعمال کنید. به عنوان مثال میتوانید یکی از Libraryها یا پرینتری را که قبلا به اشتراک گذاشته بودید، از این حالت خارج کنید.
همچنین میتوانید با کلیک روی گزینه View or print the homegroup password کلمه عبوری را که سیستم برای اتصال به HomeGroup شما تولید کرده بود ببینید و حتی آن را چاپ کنید!
از طریق گزینه Change the password نیز بسادگی میتوانید آنرا تغییر دهید. البته در این حالت کلمه عبور توسط سیستم تولید نمیشود و خودتان میتوانید آنرا تعیین کنید؛ پس بهتر است همیشه این کار را انجام دهید؛ زیرا به خاطر سپردن کلمات عبوری که سیستم تولید میکند، کار دشواری است!
اگر سیستمتان عضو یک HomeGroup است و مایلید آنرا از این شبکه جدا کنید، باید گزینه Leave the homegroup را انتخاب کنید. همانطور که مشاهده میکنید، این کار نیز بسادگی اتصال به HomeGroup صورت میپذیرد.
درباره تنظیمات پیشرفته این بخش در شماره آینده صحبت خواهیم کرد.
پاورقی یک: برای دسترسی به پنجره Network and Sharing Center باید روی آیکون Network Connection که در قسمت Notification area در نوار ابزار ویندوز ۷ قابل مشاهده است، کلیک کرده و گزینه Open Network and Sharing Center را انتخاب کنید. همچنین میتوانید از کادر جستجوی منوی استارت استفاده کنید.سال گذشته Google Hangouts وقتی بهعنوان بخشی از سایت شبکه اجتماعی گوگل یعنیگوگلپلاس عرضه شد، بسیاری درباره استفاده از آن تردید داشتند؛ چرا باید از یک سرویس گفتوگوی ویدئویی که برپایه مرورگر است، بهجای چیزی مثل اسکایپ، iChat یا FaceTime استفاده کرد؟ ولی نکتهای که وجود دارد این است که Google Hangouts نهتنها سرگرمکننده بلکه بسیار مفید است.
مهم نیست که شما درحال سازماندهی یک بازی هماهنگ بین گروههای مختلف در جهان هستید یا یک ملاقات را ترتیب میدهید یا حتی با دوستان خود صحبت میکنید، این سرویس توانسته است امکاناتی هوشمند برای سادهترکردن استفاده از آن به کاربر خود ارائه کند.
چیزی که احتیاج دارید
از آنجا که Hangouts برپایه مرورگر است، شما نیازی به دانلود یک برنامه کاربردی برای شروع نخواهید داشت. ولی حتما دو چیز نیاز دارید: یک حساب گوگلپلاس و افزونه Google Talk (که البته هردوی آنها برای نصب و تنظیم بسیار راحت است، مگر اینکه در حساب گوگلپلاس خود وارد نشده باشید که در آن صورت کمی دچار مشکل خواهید شد).
طبیعتا مانند هر سرویس گفتوگوی ویدئویی دیگر، شما به یک میکروفن و یک دوربین نیز احتیاج خواهید داشت. خوشبختانه اگر از هر دستگاه مک، رایانه شخصی، iOS یا دیگر ابزار موبایل ـ که در چهار سال گذشته ارائه شده است ـ استفاده میکنید، میکروفن و دوربین را دراختیار خواهید داشت.
چگونه شروع کنیم؟
هنگامی که برای داشتن یک گفتوگوی ویدئویی آماده شدید، صفحه Google Hangouts را باز کنید. در آنجا گزینههای مختلفی وجود دارد که براساس نوع گفتوگوی ویدئویی که میخواهید داشته باشید، میتوانید آنها را انتخاب کنید. میتوانید به گروهی که توسط یکی از اعضای گوگلپلاس ایجاد شده است و درحال گفتوگو هستند، بپیوندید. این قابلیت شبیه اتاقهای گفتوگویی است که سالها پیش بسیاری از آنها استفاده میکردند با این تفاوت که این گروهها تنها ده شرکتکننده دارند.
اگر میخواهید تعاملات Hangout خود را محدود کنید میتوانید آن را روی یک Hangout On Air
(Hangout روی آنتن) تنظیم کنید که بهوسیله کسبوکارها یا اشخاصی مانند موسیقیدانها، هنرمندان و دانشمندان ایجاد شده است. در این حالت شما نمیتوانید با دیگران سهیم شوید، ولی از طریق یک جریان ویدئویی میتوانید یوتیوب ببینید و گوش دهید. این قابلیت توانست با پخش مستقیم تصاویر ارسالی تلسکوپهای فضایی عبور زهره از مقابل خورشید، بهترین تجربه تماشای جریان ویدئویی را برای بسیاری از کاربران خود رقم بزند.
آخرین گزینه که احتمالا شما بیشترین استفاده از آن را خواهید کرد، این است که Hangout خود را کلید بزنید. گوگل در صفحه Hangouts یک دکمه زیبا و برجسته بهنام Hang Out ارائه کرده است؛ با کلیک روی آن میتوانید هرکسی را که میخواهید به گفتوگوی ویدئویی خود دعوت کنید.
بهطور پیشفرض Hangout شما روی گزینه «اطرافیان من» تنظیم شده است که گفتوگوی ویدئویی شما را با شخصی که دوست شماست، فراهم میکند. میتوانید این امکان را بهوسیله انتخاب گروههای خاص، گروههای توسعهیافته (دوستان افرادی که در قلمرو شما وجود دارند) یا پخش عمومی (در دنیای گوگلپلاس) محدود یا گستردهتر کنید. اگر گروهها مد نظر شما نیستند، میتوانید اسامی یا آدرسهای ایمیل افراد خاص را تایپ و با استفاده از انتخاب آنها از طریق فهرست قابل پیمایش سمت راست، افراد مورد نظرتان را گزینش کنید.
هنگامی که فهرست خود را انتخاب کردید میتوانید نام محل گفتوگوی ویژه خود را مشخص و شیوه پخش آن را در اینترنت انتخاب کنید. در نظر داشته باشید برای این کار باید یک حساب یوتیوب داشته باشید. همچنین اگر محل گفتوگوی خود را عمومی کردید، میتوانید ورود افراد دیگر را به آن محدود کنید.
آماده، حرکت
بعد از اینکه دکمه بزرگ آبی Hang Out را فشار دادید برای انتظار به صفحه Hangouts فرستاده میشوید. این صفحه درواقع علاوه بر صدا و ویدئوی تنها، برخی قابلیتهای دیگر را به کاربر ارائه میکند. قابلیتهایی نظیر برنامههای کاربردی وب، گفتوگوی متنی، بهاشتراکگذاری صفحه و جلوههای ویدئو. البته ابتدا بهتر است با حالت پایهای شروع کنید.
کارکردن با صدا و ویدئو بسیار ساده است؛ تصویر کوچکشده شما در پایین صفحهنمایش داده میشود و شخصی که در حال صحبت است با تصویر بزرگتر در بالای ردیف تصاویر کوچک قرار دارد. بهوسیله کلیککردن روی تصویر یک شخص خاص میتوانید آن فرد را در حالت سخنگو نگه دارید (در این حالت یک نوار آبی دور آن باز میشود) به این ترتیب آن شرکتکننده تا زمانی که انتخاب را با کلیک دوباره حذف نکردهاید، سخنگو خواهد ماند.
میتوانید خود یا دیگران را با بردن نشانگر ماوس روی تصویر فرد مورد نظر و کلیک روی آیکون میکروفن، بیصدا کنید. همچنین میتوانید صدا یا تصویر خود را بهوسیله کلیککردن آیکونهای میکروفن یا دوربین در گوشه بالا سمت راست پنجره قطع کنید. اگر Hangouts به ورودی صحیح میکروفن یا ویدئو متصل نشد، میتوانید روی آیکون چرخدنده کلیک کرده و تنظیمات خود را برای برطرفکردن مشکل تنظیم کنید.
زمانی که گفتوگوی ویدئویی شما تمام شد، میتوانید چیزهای دیگر را نیز تجربه کنید. گفتوگوی متنی شیوهای خوب برای انتقال اطلاعاتی است که شاید بعدا مورد استفاده قرار بگیرد (اطلاعاتی نظیر شماره تلفن، آدرس و نام کتابی که طرف مقابل پیشنهاد میکند) همچنین اشتراکگذاری صفحه به شخص اجازه میدهد بهجای دیگر افراد روی رایانه آنها تغییراتی ایجاد کند.
یکپارچهسازی با گوگل داکز نیز برای مشارکت و به اشتراکگذاری اسناد فوقالعاده است؛ در حالی که شما روی یک سند در قسمت اصلی Hangouts کار میکنید، گفتوگوی ویدئویی شما کوچک میشود.
آخرین قابلیت Hangouts است. این قابلیت کم و بیش شبیه یک کمد از وسایل مجازی است. میتوانید یک کلاه کودکانه یا یک عینک که موقعیت آنها با حرکات شما تغییر میکند روی سر خود قرار دهید. البته نمیتوانید از این وسایل درخصوص دیگران استفاده کنید، ولی کماکان این قابلیت میتواند کمی شما را سرگرم کند.
همچنین شما میتوانید نرمافزارهای وب دیگری نیز اضافه کنید (گوگل برنامههای کاربردی قدرتمند مختلفی دارد که شامل نمایش اسلایدها، doodleها، بازی، تماشای ویدئوهای یوتیوب بهصورت همزمان و اضافهکردن افراد دیگر به فهرست ویدئوتان است)، ولی میتوانید تمام برنامههای کاربردی را که اخیرا اضافه کردهاید، بهوسیله کلیککردن روی تب «تازهها» مشاهده کنید. سرویسهای دیگر مانند پلتفرم مجازی رومیزی Roll20 میتواند با کلیک یک دکمه به سرویس Hangouts گوگل متصل شود.
پایان گفتوگو
ترک یک گفتوگو شاید سادهترین کاری باشد که میشناسید: تنها کافی است پنجره آن را ببندید یا حتی میتوانید از دکمه خروج که در گوشه بالا سمت راست آن قرار دارد، استفاده کنید. البته گوگل شما را دوباره به صفحه اصلی Hangouts بازمیگرداند که میتوانید این کارها را از ابتدا انجام دهید یا موضوع دیگری برای گذراندن وقت پیدا کنید.در نسخههای پیش از نسخه 14 مرورگر فایرفاکس، در صورتی که در نوار آدرس مرورگر عبارتی را تایپ میکردید تنها لیستی از پیشنهادات مرورگر بر اساس تاریخچه سایتهای بازدیدشده نمایان میشد. اما در مرورگر فایرفاکس 14 در صورتی که در نوار آدرس مرورگر عبارتی را وارد نمایید، مرورگر علاوه بر لیست پیشنهادی، به طور خودکار آدرس سایتی که به عبارت وارد شده شما شبیه است را در نوار آدرس درج میکند (قابلیت Auto Fill). در صورتی که به این قابلیت علاقهای ندارید در این ترفند به نحوه غیرفعال کردن آن خواهیم پرداخت.
ـ Reuse windows for lunching shortcuts یکی از گزینههای گروه Browsing است.
ممکن است حین مشاهده یک صفحهوب از طریق نرمافزار Mail clientتان مانند Outlook پیغامی مبنی بر دریافت یک نامه الکترونیک جدید مشاهده کنید. اگر این نامه حاوی یک لینک اینترنتی باشد، با کلیک روی آن خواهید دید که صفحه وب جدید روی صفحه وبی که در حال مشاهدهاش بودید، باز میشود! البته با استفاده از دکمه Back مرورگر میتوانید بسادگی به صفحه قبل بازگردید، اما اگر میخواهید در موارد مشابه با کلیک روی یک لینک، صفحه جدید در اینترنتاکسپلورر باز شود، باید این گزینه را از حالت انتخاب خارج کنید.
مشابه این گزینه را در مرورگرهایی همچون فایرفاکس نیز خواهید یافت.
ـ حتما تاکنون هنگام باز کردن یک وبسایت با پیغامهای خطای IE مواجه شدهاید. این پیغامها به صورت پیشفرض بهگونهای است که برای کاربران عادی قابل درک باشد؛ اما ممکن است با استفاده از آنها نتوان بدرستی مراحل عیبیابی را پیمود.
اگر اینگونه پیغامهای خطا نمیتواند شما را برای حل مشکل یاری کند، بهتر است گزینه Show Friendly HTTP error messages را از حالت انتخاب خارج کنید. در این صورت منبع خطا را به صورت مشخصتر خواهید یافت. البته استفاده از اینگونه پیغامهای خطا جهت عیبیابی برای کاربران عادی کار دشواری خواهد بود.
ـ در برخی صفحات وب، لینکهایی به دیگر صفحات وب گنجانده شدهاست. در IE این لینکها به صورت Underline قابل مشاهده است. در تنظیمات پیشرفته IE میتوانید این مقدار پیشفرض را برای لینکها تغییر دهید. اگر از زیرمجموعه گزینه Underline links، مقدار Hover را انتخاب کنید، فقط هنگامی که ماوس را روی لینک نگه دارید Underline میشود و انتخاب گزینه Never هم کلا خط اضافی را از ذیل لینکها حذف میکند.
ـ در گذشته درباره نحوه عملکرد AutoComplete در IE و گزینههای موجود در پنجره تنظیمات آن صحبت کردهایم. میتوانید در برگه Content روی دکمه Settings در قسمت AutoComplete کلیک کنید تا پنجره مورد بحث باز شود.
اما از طریق برگه Advanced میتوانید این قابلیت را به صورت کامل غیرفعال یا فعال کنید. برای این منظور باید گزینه …Use inline AutoComplete را مورد بررسی قرار دهید. همانطور که مشاهده میکنید، در گروه Browsing دو گزینه با این عنوان وجود دارد که یکی برای تنظیمات IE و دیگری مربوط به Windows Explorer و پنجره Run ویندوز است.
در نظر داشته باشید اگر گزینه مربوط به IE را غیرفعال کنید، در واقع AutoComplete را برای نوار نشانی Windows Explorer و... نیز غیرفعال کردهاید.
برای این دو گزینه، حالت پیشفرض مناسبترین انتخاب است.
ـ اگر شما نیز از جمله کاربرانی هستید که در یک پنجره IE تعداد زیادی تب باز میکنید، حتما میدانید که با استفاده از کلید ترکیبی Ctrl+Tab میتوانید به ترتیب باز شدن تبها (از چپ به راست!) بین آنها سوئیچ کنید؛ اما هنگامی که تعداد تبها بسیار زیاد باشد، شاید این روش چندان به کارتان نیاید.
اگر گزینه …Use most recent order را در حالت انتخاب قرار دهید، نحوه عملکرد کلید ترکیبی Ctrl+Tab تغییر خواهد کرد. در این صورت ملاک عملکرد این کلید ترکیبی، ترتیب مشاهده تبها خواهد بود نه ترتیب بازشدن آنها. فرض کنید از میان انبوه تبهای باز شده مشغول مشاهده یکی از آنها بودهاید. سپس تب دیگری را باز کردهاید؛ حال میتوانید با استفاده از این کلید ترکیبی بسادگی به تب قبل بازگردید.
بهتر است این گزینه را حتما فعال کنید.
ـ گزینه بعدی، Use Passive FTP است. توضیح جامع این گزینه در بحث ما نمیگنجد. همینقدر بدانید که برای استفاده از مد Passive برای FTP باید ابتدا گزینه Enable folder view for FTP sites را از حالت انتخاب خارج کنید، سپس Use Passive FTP را فعال کنید.
ممکن است برای اینکه بتوانید از پشت برخی فایروالها یا از طریق یک DSL Modem به یک سرور FTP دسترسی پیدا کنید، نیاز به اعمال این تنظیمات داشته باشید.
ـ احتمال دارد هنگام استفاده از نرمافزارهای متنخوان یا هنگام استفاده از صفحات لمسی در پیمایش (Scrolling) صفحات IE دچار مشکل شوید و نیز نرمافزار متنخوان شما در تفکیک لینکهای مختلف موجود در یک صفحه وب دچار مشکل شود. در این دو حالت بهتر است گزینه Use smooth scrolling را از حالت انتخاب خارج کنید.
گروه بعد که در تنظیمات پیشرفته اینترنتاکسپلورر مورد بررسی قرار میگیرد، گروه Multimedia است.
ـ حتما میدانید اگر اندازه تصویری که در یک صفحه وب باز میشود، از اندازه پنجره باز شده بزرگتر باشد، به صورت خودکار تصویر آنقدر کوچک میشود که به صورت کامل در آن پنجره قابل مشاهده شود. اگر مایلید این حالت را غیرفعال سازید، باید گزینه Enable automatic image resizing را از حالت انتخاب خارج کنید.
میتوانید برای سریعتر باز شدن صفحات وب، گزینه Play animation in webpages را غیرفعال کنید. در این صورت برخی تصاویر متحرک در صفحات وب نظیر آنچه یک تصویر با پسوند GIF مهیا میکند، بارگذاری نخواهد شد. البته در نظر داشته باشید غیرفعال کردن این گزینه ممکن است تأثیر چندانی روی کدهای جاوا و... نداشته باشد!
ـ با باز شدن برخی وبسایتها و بویژه وبلاگها، بلافاصله یک فایل صوتی اجرا میشود که ممکن است برایتان مزاحمت ایجاد کند! برای غیرفعال کردن صداهای اضافی موجود روی صفحات وب، میتوانید گزینه Play sound in webpages را از حالت انتخاب خارج کنید.
ـ برای سریعتر باز شدن صفحات وب هنگامی که از اینترنت کمسرعت استفاده میکنید، میتوانید گزینه Show picture را غیرفعال کنید. در این صورت هنگام باز شدن صفحه وب، تصاویر موجود در آن بارگذاری نخواهند شد. شماره بعد، آخرین شماره از مباحث IE9 خواهد بود.امروزه خیلی ها از شبکه های بزرگ اجتماعی همانند twitter و facebook و myspace استفاده میکنند و به دلیل گستردگی این شبکه ها یادگیری آنها بسیار جذاب میباشد خوب امروز میخوام ویژگی هایی از فیس بوک را برای شما شرح بدم که ممکنه از همه انها مطلع نباشید.
1.چگونه چت فیس بوک را در ساید بار فایرفاکس قرار دهیم؟
اگر از فایرفاکس استفاده میکنید میتوانید چت فیس بو ک را در سایدبار خود قرار دهید
2.چگونه آلبوم های عکس فیس بوک را دانلود کنیم؟
FacePAD: Facebook Photo Album Downloader به شما این اجازه را میدهد تا بتوانید آلبوم های فیس بوک و رویداد ها و همچنین گروه های دوستان خود را با یک کلیک دانلود کنید
3.چگونه عکس های فلیکر را در فیس بوک به نمایش بگذاریم؟
Flickr2Facebook یک آپلودر غیر رسمی فلیکر به فیس بوک است که به شما اجازه آپلود عکس از فلیکر را میدهد
4.چگونه فیس بوک را بدون استفاده از فیس بوک آپدیت کنیم؟
افزایش بازدید سایت گرد از اصلی ترین کارهایی است که هر صاحب سایتی باید به آن اهمیت دهد. به راستی اگر شما صاحب هر سوداگری آنلاینی هستید باید در صدد بالا بردن بازدید سایت خود باشید. فرقی نمی کند چه خدمات و محصولاتی را ارائه می کنید، در هر چهره باید به فکر بالا بردن بازدید سایت تان باشید. کاملا مشخص است که ترافیک هر سایتی جزئی از سرمایه آن است.
هر چقدر که تارنما شما از هر لحاظی عالی باشد لغایت زمانی که نتوانید شدامد راستین دریافت کنید بی هوده است و هیچ سودی برای شما نخواهد داشت.
دلیل عمده بسیاری از کسب و کارهای آنلاینی هم که موفق نیستند نداشتن شدامد کافی است. همین حالا وب سایت هایی وجود دارند که از هر لحاظی با کیفیت هستند ولی سخت اصلی آن ها دیده شدن است. افزایش بازدید گوگل سایت به راستی مدیران این سایت ها در بالا بردن شدامد سایت شان ضعیف هستند و نمی توانند به نکوداشتن یومیه شدامد راستین و هدفمندی را روانه سایت خود کنند.
در این نوشتار منظور دارم روش هایی را به شما شناسایی کنم الی به راحتی بتوانید ترافیک واقعی و هدفمندی را به سایت خویش جذب کنید. روش هایی که در این مقاله گفته می شود بیشتر بر اساس تولید محتوای هدفمند هستند و هر کدام به انفرادی می تواند چندین برابر بازدید سایت شما را افزایش دهد. تنها بس است به آن ها عمل کنید الی از جذب ترافیک هدفمند بالا لذت ببرید.
پس اگر شما هم پرماسیدن می کنید در افزایش بازدید سایت تان دشوار دارید در این مقاله جامع همراه من باشید. به شما قول می دهم با احضار این مقاله هزینه کردن های اضافی برای افزایش بازدید سایت تان را به کلی فراموش خواهید کرد.
hellotxt و Ping.fm هردو طرح های معرفی سده ای هستند که به مدیران فیس بوک اجازه آپدیت صفحات را میدهند
5.چگونه پیغام های فیس بوک را زمانبندی کنیم؟
Sendible به شما اجازه زمانبندی پیام ها را میدهد بنابر این شما میتوانید در آینده به دوستان و مشتریان خود پیام ارسال کنید
6.چگونه با کسی در فیس بوک دوست شویم و او را در قسمت حالات افراد پنهان کنیم؟
Makeuseof شما را راهنمایی میکند که چگونه باید استچو های افراد را در فیس بوک پنهان کرد
7.چگونه میتوانیم یک آلبوم عکس دانشکده ای از عکسهای فیس بوک دوستان خود در این سایت بسازیم؟
برای این کار روی تب دوستان کلیک میکنیم و بعد در قسمت باز شده روی بیشتر کلیک میکنیم از قسمت انتخاب تنظیمات دراپ داون وحالا آلبوم عکس دانشکده ای شما آماده است
8.چگونه بفهمیم که دوستان فیس بوکیمان ما را به صورت مهرمانه پاک یا بلاک کرده اند؟
X-Friends یک ابزار منحصر به فرد برای دنبال کردن دوستانی است که از فیس بوک ناپدید شدند
9.چگونه فقط عکس های انتخاب شده را در صفحه پروفایل نمایش دهیم؟
برای این کار میتوانید از مداد کنار عکس ها کمک بگیرید و اسم دوستانی را که میخواهید در صفحه نمایش داده شوند را در آن تایپ کنید
10.چگونه میتوان تبلیغات فیس بوک را حذف کرد؟
با Facebook: Cleaner میتواند همه تبلیغاتی را که به صورت اجباری مشاهده میکنید پاک کند
11.چگونه به طور همزمان عکس های فیس بوک روستان را در مایکروسافت اوتلوک داشته باشیم؟
OutSync برنامه رایگانی است که به شما این امکان را میدهد
12.چگونه حالت فیس بوکی خود را در وردپرس نکایس دهیم؟
برای این کار باید از فیس بوک اتچو فید و آر اس اس وردپرس کمک بگیریم
13.چگونه پست های وبلاگ خود را در صفحه فیس بوکمان پست کنیم؟
Wordbook به شما این اجازه را میدهد که پست های وبلاگ خود را در صفحه فیس بوک نمایش دهید
14.چگونه از چت فیس بوک در دسکتاپ خود بهره ببریم؟
Gabtastik و digsby دو مسنجری هسنتد که به شما این اجازه را میدهند
15.چگونه میتواتن به راحتی یک تست را در فیس بوک ساخت؟
با استفاده از برنامه LOLapps میتوانید تست های فیس بوک را ساخته و به اشتراک بگذارید
16.چگونه خود را از دید دوستان در چت فیس بوک مخفی کنیم؟
میتوانید برای این کار به قسمت دوستان آنلاین رفته و خود را مخفی کنید
17.چگونه آپدیت های فیس بوک را با ایمیل دریافت کنیم؟
NutshellMail به شما کمک میکند تا این مار را انجام دهید
18.چگونه استچو فیس بوک خود را از فایرفاکس به روز کنیم؟
FireStatus یک ابزار برای آپدیت استچو میباشد
19.چگونه فیس بوک را در دسکتاپ خود داشته باشیم؟
Seesmic Desktop, Facebooker, Xobni, Facebook Sidebar Gadget, Scrapboy و Facebook AIR application برنامه هایی هستند مه به شما کمک خواهند کرد
20.چگونه اکانت فیس بوک خود را پاک یا غیر فعال کنیم؟